Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mit szolnátok ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit szolnátok ha lenne pasitok és 1 évre börtönbe menne?

Figyelt kérdés
Irjatok kort is koszonom
2016. febr. 11. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Abban a pillanatban, hogy rossz útra lép, már nem a pasim. Mire el is ítélik, én azt is elfelejtem, hogy ismertem.

Bocsi.

:/

A mi családunkban ilyen embernek nincs helye, és én se tudnék ezzel megbékélni. Se egy áramlopás, se egy verekedés, se gazdasági bűncselekmény. Elismerem, nem is vitte senki semmire. :-D

Nekem leégne a bőr a képemről, hogy egy sittes pasinál jobbat nem találtam.

2016. febr. 12. 07:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Jogtalanul ért vádak esetén megvárnám.

Pl. megtámadják, akár késsel, és végül önvédelem közben ő tesz kárt a másikban, annak a görénynek pedig még van képe feljelenteni... Létezik ilyen, hogy a betörő, támadó tesz feljelentést, elég durva.

Nos ilyen helyzetben természetesen megvárnám. Ha valóban elkövetett valami bűncselekményt, akkor nem.

Van nem egy meló, amit azért nem vállalt el a párom, mert semmiképp sem akar belekeveredni semmibe.. Eddig az ismerősök sem ütötték meg a bokájukat, de körülményes úton elő lehetne venni őket. Hívták a páromat is, hogy dolgozzon velük, de azt a minimális kockázatot sem akarta vállalni.

2016. febr. 12. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon csalódnék benne, sokkal jobb embernek ismertem. Egy évet ugyan nem tudom, milyen bűntényekért adnak, de nem is az idő hosszán van a lényeg. Törvénybe ütközőt tett, és ráadásul még volt is olyan ostoba, hogy lebukjon. Hát köszi, nekem ez nem kell. Nem szeretném az életem egy börtönviselt emberrel összekötni, egy olyan, felnőtt férfira van szükségem, aki felelősen be tudja tervezni a jövőjét, látja, hogy mely tetteknek van komolyabb következménye, és azokat el tudja kerülni, tudatosan. Nem a következményt, a tetteket.
2016. febr. 12. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja igen, és az ismerősök sem végeznek törvénytelen munkát, de akinek dolgoznak arról pontosan tudják, hogy van egy két rossz arc külföldön, akikkel üzletel. Erről nekik nem feltétlen kéne tudni, tehát ezért írtam, hogy körülményes módon tudnák őket elővenni..de a lényeg, hogy tudnák..

2016. febr. 12. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!