Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti járnátok olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyannal, aki nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés

2016. febr. 11. 17:42
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Picit vicces vagy sem, de most már az első benyomást legtöbb ember onnan szerzi az aktuális kiszemeltről, hiába nem fb-n ismerték meg egymást. Sajnos én is jártam már így mikor még fent voltam, fb alapján ítélt meg egy csaj és egy haverom kellett, hogy nyomást gyakoroljon rá, hogy megismerkedjünk és mikor rákérdeztem élőben, hogy fb alapján meg akart-e volna ismerni nemleges válasz érkezett. Szóval számomra inkább hátrány volt mint előny, a laza kapcsolatok akkor is lazák maradnak, ha fb-n ismerősök leszünk, a közeliek meg akkor is közeliek maradnak, ha nincs fb-m.
2016. febr. 11. 19:35
 22/33 anonim ***** válasza:
Igen, konkrétan tudok is valakit. Nem ügy.
2016. febr. 13. 03:41
 23/33 anonim ***** válasza:
Ez az illetőn múlik, nem a fa.szbúkon.
2016. febr. 13. 03:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Kikérdezted a lányt, hogy mi nem tetszett neki?
2016. febr. 13. 14:35
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát ha az a típus, aki állandóan elkezd papolni, hogy fúj facebook, akárhányszor felmerül az oldal léte, akkor nem. De az ilyen gyűlölködő okostojásokat eleve nem bírom, mert minden mást is állandóan becsmérelnek és szörnyen fárasztó a társaságuk, tehát miért akarnék ilyentől bármit? :D

Egyébként meg pont letojom. Van facebookom, de különösebben nem ott élem az életem, viszont pár szempontból praktikusnak és egyszerűnek tartom, ennyi. Ha ebből valaki nem kér, az ő dolga, én nem fogom ráerőltetni. Nem gondolom, hogy annyira meghatározó lenne.

2016. febr. 14. 12:11
 26/33 A kérdező kommentje:

Igen, a másik véglet akikről elfelejtkezel azok, akik az életük minden 5 percéből, ha tehetik legalább 2 percet a facebook-on élnek. Ha valakit inaktívnak találnak fb-n az már számukra népszerűtlen is és különösen lányoknak fontos, hogy a kiszemelt népszerű legyen, mert abból az következik, hogy biztos jófej, sokan szeretik szóval csupa olyan dolog, ami vonzóvá teszi számukra a jelöltet. Legjobb, amikor megy a nyáladzás a selfiek alatt :)

na de semmit többet "lezárom" ezt a kérdést pá

2016. febr. 14. 20:11
 27/33 anonim ***** válasza:

Na, de kérdező, engem érdekelt volna, hogy a lány miért nem járt volna veled a facebook profilod alapján?

Kecskéket áldoztál a profilképeden vagy mi?

2016. febr. 14. 20:17
 28/33 A kérdező kommentje:
Konkretan 1 db kepem volt fent, egybol a szoveg: "mi ez a titokzatos fb?", "miert nincs rolam tobb kep fent?", "miert van uj fb-d?" (egyebkent ennek is kulon sztorija van amire nem ternek ki mert hosszu) szoval ja
2016. febr. 15. 01:15
 29/33 A kérdező kommentje:
Rolad*
2016. febr. 15. 01:16
 30/33 anonim ***** válasza:

Akkor az enyémen beszarna. Nincs is rólam fenn egy kép sem, egy mesehős a profilképem - aki ismer, tudja, hogy ez én vagyok.

Most néztem meg, semmit nem posztoltam csak úgy ki, de most láttam, hogy 6 évvel ezelőttről kinn van az összes kommentem a huffingtonpost politika szekciójából.

Nem is tudtam, hogy össze van kapcsolva a két account. XD

2016. febr. 15. 02:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!