Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a nő tőlem? Többi Lent!
Szerintem is.
Neki te csak arra kellesz, hogy legyen hová mennie a pasijától. Addig nem akar vele szakítani, amíg nem talál egy másik majmot, akinek van lakása, jövedelme, és nem fogadja be.
Szerintem nyugodtan írd meg neki, hogy ez a kapcsolat még elég gyerekcipőben jár, te nem akarod ezt elkapkodni. Majd ha már pár hónapja jártok, tehát csak ti ketten, nem csak annyi van, hogy néha veled csalja az élettársát.
Igen, hölgy vagyok. :)
Veled egykorú.
És a helyedben lezárnám ezt a "kapcsolatot", nem pazarolnék több időt rá. Már az is intő jel kellene hogy legyen, hogy még mindig nem szakított, de veled tartja a kapcsolatot. Hónapok óta.
Kell neked egy ilyen nő?
Ha összejöttök, akkor legfeljebb innentől téged csal.
Én is egyetértek a 2-essel. Lehet egyébként, hogy anyagilag nem áll úgy, hogy kilépjen a kapcsolatból és egyedül tartsa fenn magát, de ez nem megoldás. Így nem alkalmas normális párkapcsolatra, ha ennyi problémát görget. Max. veled is ugyanezt tenné, hogy dobbantana egy idő után.
Esetleg mondd meg neki, ha már független lehet köztetek valami, de közben ismerkedj és ne várj rá, mert csak a saját idődet/energiádat pazarolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!