Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy migráns/bevándorlóval?
Kort és neme is írjatok.
Próbálok mellettük érvelni csajoknak.
Többségében: arabok jönnek, akiknek állítólag nagyobb a péniszük.
Én meg nem jönnék össze munkanélküli, zavaros hátterű férfival, se fehérrel, se arabbal.
Ismerek szír származású, de màr M.o. született, igen helyes, intelligens, emberileg is kiváló orvost, minden tiszteletem az övé.
Kikérem magamnak a neonácit,de azt, aki azzal a szöveggel akar kétes származású és jellemű pasiknak odavetni, hogy "nagy a farkuk", azt legszívesebben pofon vágnám.
Egyébként meg semmilyen külföldivel nem jönnék össze, mert fontos számomra, hogy a társam magyar legyen, vagyis magyar legyen az anyanyelve és magyarnak tartsa magát.
Nem.Más a kultúrájuk.
Ismerek nem egy nőt akik muzulmánnal házasodtak,többségében olyanokkal akik már fejlett országokba születtek (Anglia,Svájc,Svéd) nem vallják magukat igazán muszlimoknak,de mégis cseléd és alsőbbrendű a nő a házasságban...
Szegedi vagyok, sok mindent láttam az utóbbi időben. Előbb rágom le a saját karom, minthogy az arab és afrikai migránsok közül válasszak párt magamnak.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!