Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Oda adjam neki a pénzt? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda adjam neki a pénzt? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok és 16 éves vagyok! apa nélkül élek most vesztettem el az apukámat! anyukámmal és bátyámmal(1) élek! Barátom van már több mint egy éve akivel nagyon boldogok vagyunk! Barátom ő 19 éves anyukája apukája rákban haltak meg ! ő most árvaságiból él meg tehát nagyon kevés a pénze hó végén éppen hogy kibírja a pénze! Anyukája úgy halt meg hogy neki volt egy zsírcsomója amiből rák lett vagy én már nem is tudom de sokat cigizett (és a barátom apja is ugyan így volt apukája is cigizett) és barátomnak is van egy zsírcsomója és ő is cigizik én a barátomat nem akarom elveszíteni és hogy írtam kevés pénze van ezért hogy elmehessen a kórházba pénz kellene neki! én nekem van pénzem oda is akarom neki adni! de úgy félek mert anyu ezt nem tudhatja! és ha megtudja akkor engem tuti megver! mert kiskorom óta bánt üt ver olyanokat mond h álljak ki a sarokra pénzt keresni meg ilyenek bátyám se különb ő is bánt nagynak érzi magát! ők ketten ellenem vannak folytan belém kötnek belém rúgnak lealáznak! barátomnak oda akarom a pénzt adni jó ötlet lenne ti oda adnátok neki a pénzt mert én oda akarom adni mindenféleképp csak félek !!

UI.: barátomnak volt már mikor fájt a csomója volt vele már régebben orvosnál azt mondták neki ha nő vagy fáj akkor kiveszik! és most el akarna menni kivetetni

2016. febr. 10. 18:32
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:

Ha nem is fizette a tb-t,akkor is megvizsgálják.

Sajnálom,hogy ilyen a sorsod:/

2016. febr. 10. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha mindez így van,amit leírtál, az nagyon szomorú.

Ha ennyi xart kapsz otthon, nem csoda,ha ennyire ragaszkodsz a barátodhoz.

Gondolom ő neked,egy kis "nyugalmas sziget"...

Szerintem "zongorázzátok le" a lehetőségeket, amit itt már többen is tanácsoltak, TB ilyesmi.

16 éves vagy,szerelmes, persze segíteni akarsz,de nem szabad elhamarkodni a dolgot.

Ha normális lenne a családod,és lenne rá keret,maguktól segítenének a barátodnak.

Túl fiatal vagy,lehet 1 év múlva már nem is lesztek együtt a sráccal.

Csakis akkor add oda neki a pénzt,ha NINCS MÁS LEHETŐSÉG!

Jól gondold meg azért!

Mióta vagytok együtt egyébként?

2016. febr. 10. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Elősször is kikeresi meg a te "pénzedet" ha anyukád nem add oda neki. Ha te akkor azt csinálsz amit akarsz, amúgy ahogy előttem leírták van TB ha tanul vagy bejelentve dolgozik akkor neki jár és van is, és takarodjon el államin megnézetni. Ja meg kérdezd meg tőle hogy milyen orvoshoz akar menni, meg lehet csak hülyének néz, és a te pénzedből lenne 1kis dözsi mözsi, vagy abból fizetné ki a számláit vagy tudom is én. Légy résen, és ne higgy el mindent amit mondanak. Tesóm volt paláinak "gyomor rákja volt" állítása szerint, piát nem vetette meg, ennek már 7 éve pali mindenféle kezelés nélkül él tovább. Úgy volt neki gyomor rákja, mint ahogy én vagyok a miniszter elnök. :D Lehet a barátod csomója is hasonló. :P :D
2016. febr. 10. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:
ne add*
2016. febr. 10. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!