Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek én tv-t, mikrót, wifit?
Figyelt kérdés
A barátom a férfi, kezdjük itt. Mikor oda költöztem hozzá, sivár, üres, rideg volt a lakása, már akkor is hiányoltam a mikrót. Múltkor az egyik barátja kérdezte, van-e wifink, nagyot nézett hogy nincs. Mindig ő nézi a tv-t, mondtam jó lenne egy a hálóba, ahol én nézhetném, mondta, vegyek egyet. Mondtam jó lenne ha lenne wifi, mert nem mindent tudok mobilon elintézni, és sokat kell fizetnem a mobilnetért is, ő is szokott netezni. Mondta, köttessem be, és fizessem ki. Mondtam a mikrót is neki, nagy segítség lenne több dologban is, de ne, mert az sugároz, ő úgyse használná. Fizessem ki, akkor lehet. Erre felhoztam neki, nem közösbe kellene fizetni? Azt mondta nem, ő nem szereti ezeket a dolgokat és úgysem használná őket.2016. febr. 10. 13:58
11/11 anonim válasza:
"Igy is ugy szokott vasarolni hogy amit o szeret es ami neki jo."
Itt a bibi szerintem, nem önmagában a TV/mikró/internet dologgal.. Ha nincs egyensúlyban az adok-kapok egy kapcsolatban, és ilyen szinten jelen van az önzés, ott eléggé problémás a dolog.
Rátok férne egy alapos beszélgetés arról, hogy álltok egymással és mit tudtok tenni, hogy ez javuljon.. De ha csak te akarod a változást, akkor sajnos nem hiszem, hogy hosszú távon működni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!