Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szidni a barátomat?
Én nő vagyok, és valószínűleg nem ismerlek benneteket, de ennyi felületes információ alapján nem tudok korrekt tanácsot adni a kérdésedre. Ne legyél paranoiás.
Vannak helyzetek, amikor az embert annyira elvakítja a köd, hogy nem vesz észre olyan problémákat, amikkel nem szabad együtt élni, a kívülállók meg látják. Vagy kisebbnek akarja láttatni az ember a bajokat, mint amekkorák, mert ragaszkodik a kapcsolathoz valamiért. Emiatt lett pszichésen defektes két unokatestvérem, mert az anyjuk nem lépett időben.
Tehát ismét kérdezem, mik azok a problémák, amik miatt vita van?
Ha nem írod le, a te gondod marad, én nem fogok elkapkodott tanácsot adni látatlanban. Neked is lehet igazad, és neki is. De ennyiből nem tudom megítélni.
Valószínűleg tetszel neki, úgyis ezt akartad hallani. De az Isten se tudja miért, mert a stílusod kiakasztó: Ráugrasz szegény kommentelőre, pedig csak segíteni akart és még benne is Őt látod.
Nem értem mi a probléma, ha nem tetszik hagyd ott amikor el kezd kérdezősködni és kész, ha ennyire idegesít. De valamiért azt érzem, hogy azt szeretnéd, ha azt írnánk, hog, odáig van érted.
Szerintem azt gondolja, ha "felnyitja a szemed", akkor előbb-utóbb szakítotok, és neki szabad lesz a pálya. Viszont túldramatizálod az egészet, minek válaszolsz neki, ha kérdezget? Eleve mi köze a magánéletetekhez? Ez viszont nem teljesen tiszta számomra: "Ilyenkor átmegyek negatívba és már én is". Miért? Ha tényleg csak átlagos, mindennapi problémákról van szó, akkor érhetnek bármilyen külső hatások, nem állsz neki te is szidni őt.
F
A többieknek igaza van. És ezért nem működik a férfi-nő barátság. Az egyik mindig többet akar a másiktól. Féltékeny és azért ostromol ezekkel, de ha nincs senkid, akkor meg behúzza fülét-farkát, mert nem mer kezdeményezni.
Felszínes a barátságotok, haverságotok. Ezt borítékolhatod is magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!