Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell szidni a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szidni a barátomat?

Figyelt kérdés
Vannak férfi ismerőseim, néha beszélünk, ennyi. Van egy aki állandóan szidja a barátomat, faggat, miket csinál a barátom, és bele köt mindenbe, meg hogy hagyjam ott, ha össze kapok vele meg ilyenek. Igen vannak nekünk is problémáink, mint mindenki másnak, de miért kellene elhagynom? Szeretem a barátomat. Egy ideje jóformán már a barátom és a dolgai a napi téma... semmi más. És nem pozitív értelemben. Én meg már totál szaru.l érzem magam mert vele beszélek, és szidja őt. Ilyenkor átmegyek negatívba és már én is. Miközben nem úgy gondolom a dolgokat.
2016. febr. 10. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és valószínűleg nem ismerlek benneteket, de ennyi felületes információ alapján nem tudok korrekt tanácsot adni a kérdésedre. Ne legyél paranoiás.

Vannak helyzetek, amikor az embert annyira elvakítja a köd, hogy nem vesz észre olyan problémákat, amikkel nem szabad együtt élni, a kívülállók meg látják. Vagy kisebbnek akarja láttatni az ember a bajokat, mint amekkorák, mert ragaszkodik a kapcsolathoz valamiért. Emiatt lett pszichésen defektes két unokatestvérem, mert az anyjuk nem lépett időben.

Tehát ismét kérdezem, mik azok a problémák, amik miatt vita van?

Ha nem írod le, a te gondod marad, én nem fogok elkapkodott tanácsot adni látatlanban. Neked is lehet igazad, és neki is. De ennyiből nem tudom megítélni.

2016. febr. 10. 11:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem a problémákról van szó, nem csal meg, nem használ ki, semmi ilyen, mindennapos dolgokról van szó, apró-cseprő problémák. És nem ezért írtam ki, hanem azért, mert van egy férfi ismerősöm, aki mindig kérdezi, volt-e valami otthon, ha volt mi, vesézzük ki, szó szerint mondta, szidjuk együtt a barátomat, meg ilyenek.
2016. febr. 10. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen volt a haverod?
2016. febr. 10. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tetszel neki, úgyis ezt akartad hallani. De az Isten se tudja miért, mert a stílusod kiakasztó: Ráugrasz szegény kommentelőre, pedig csak segíteni akart és még benne is Őt látod.

Nem értem mi a probléma, ha nem tetszik hagyd ott amikor el kezd kérdezősködni és kész, ha ennyire idegesít. De valamiért azt érzem, hogy azt szeretnéd, ha azt írnánk, hog, odáig van érted.

2016. febr. 10. 12:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem azt gondolja, ha "felnyitja a szemed", akkor előbb-utóbb szakítotok, és neki szabad lesz a pálya. Viszont túldramatizálod az egészet, minek válaszolsz neki, ha kérdezget? Eleve mi köze a magánéletetekhez? Ez viszont nem teljesen tiszta számomra: "Ilyenkor átmegyek negatívba és már én is". Miért? Ha tényleg csak átlagos, mindennapi problémákról van szó, akkor érhetnek bármilyen külső hatások, nem állsz neki te is szidni őt.

F

2016. febr. 10. 13:17
 16/21 A kérdező kommentje:
Csak akkor volt ilyen ha volt barátom. Ha nem volt, akkor normálisan viselkedett. Nem érdekel, hogy tetszem-e neki vagy sem, annak örülnék ha normális lenne a haverságunk, ami nem a barátomról szól.
2016. febr. 10. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha legközelebb neki szegeznéd a kérdést, hogy ha nem lenne párod, akarna-e tőled többet?
2016. febr. 10. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:

A többieknek igaza van. És ezért nem működik a férfi-nő barátság. Az egyik mindig többet akar a másiktól. Féltékeny és azért ostromol ezekkel, de ha nincs senkid, akkor meg behúzza fülét-farkát, mert nem mer kezdeményezni.

Felszínes a barátságotok, haverságotok. Ezt borítékolhatod is magadnak.

2016. febr. 10. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:
"És ezért nem működik a férfi-nő barátság." - A férfi-nő barátság működik, ha nincs vonzódás, és van ilyen, hogy egyik fél részéről sincs több. A kérdéses eset persze valószínű, hogy nem ilyen, de attól még nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy nem létező dolog. :-)
2016. febr. 10. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves 19-es! Pont ezt írtam, vagyis arra céloztam hogy amiatt nem működik. Tény hogy csak akkor, ha a 2 fél, nem tekint egymásra szexuálisan, nem vonzódnak egymáshoz.
2016. febr. 10. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!