Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomonkövetett aktivitás? Miért? Megsértődött?
Van egy pasi, akivel nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük (az Ő hibájából). Én eléggé haragszom rá sok dolog miatt ettől függetlenül is... Nem beszélünk cirka egy hónapja, mégis követi a facebook és viber aktivitásomat. Miért?
Kiraktam tegnap viberre egy képet, ez állt rajta: "Azt hittem páncélos lovag.De kiderült, hogy csak egy alufóliába csomagolt gyökér." Ahogy kiraktam, kilépett az alkalmazásból. Másnap láttam, hogy törölte is a programot, mert megjelent az ikon, az xyz csatlakozott a viber alkalmazáshoz.... :D Most nem azért, de miért nézegetheti a profilomat? Mi értelme ennek egy pasi szemszögéből? Ennyire megsértődött a képre? Nem tudhatta, hogy neki szólt... :D
Végre megvan a valódi kérdés: semmi értelme nincs annak, h figyel rád, de reménykedik, mert ugye ilyen az ember...Te meg úgymond adod alá a lovat, tehát nem teljesen praktikus a viselkedésed. Inkább ülj le vele még1x beszélni, h nem lesz semmi, meg ilyenek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!