Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyomonkövetett aktivitás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomonkövetett aktivitás? Miért? Megsértődött?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük (az Ő hibájából). Én eléggé haragszom rá sok dolog miatt ettől függetlenül is... Nem beszélünk cirka egy hónapja, mégis követi a facebook és viber aktivitásomat. Miért?

Kiraktam tegnap viberre egy képet, ez állt rajta: "Azt hittem páncélos lovag.De kiderült, hogy csak egy alufóliába csomagolt gyökér." Ahogy kiraktam, kilépett az alkalmazásból. Másnap láttam, hogy törölte is a programot, mert megjelent az ikon, az xyz csatlakozott a viber alkalmazáshoz.... :D Most nem azért, de miért nézegetheti a profilomat? Mi értelme ennek egy pasi szemszögéből? Ennyire megsértődött a képre? Nem tudhatta, hogy neki szólt... :D

2016. febr. 9. 17:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8. figyelmesen el kellett volna olvasni...ott van az egy hónap a bevezető szöveg 2. sorában....khm,,,,,,
2016. febr. 9. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Bármit is tett, eléggé kicsinyes dolog neten üzengetni, utalgatni.
2016. febr. 9. 18:08
 13/21 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy, hova és mit rakok ki....akinek nem inge...
2016. febr. 9. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
de hát az ő inge. :)
2016. febr. 9. 18:15
 15/21 A kérdező kommentje:
hát, ha magára ismert az alufóliába csomagolt gyökérben, akkor így járt :D
2016. febr. 9. 18:18
 16/21 Noren1989 ***** válasza:

Tulajdonképp akkor te mit akarsz a fickótól? Láthatóan foglalkoztok egymással...csak elég furán.

26/F

2016. febr. 9. 18:40
 17/21 A kérdező kommentje:
16. Én semmit sem akarok. Aki ennyire töketlen, azzal nem lehet mit kezdeni...
2016. febr. 9. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Csak annyira nem érdekel, hogy kiposztolod, hogy mekkora gyökér + figyeled facebook-on és viberen + még egy kérdést is írsz róla itt.

Biztos nem akarsz beszélni róla? :D

2016. febr. 9. 19:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Facebookon levan nálam tiltva... :D Szóval figyelni nem tudom. Figyeli a franc amúgy... A viber működéséről meg annyit illik tudni, hogy, aki a telefonomba benne van az megjelenik viberen... Onnét nem töröltem...Viberen elég gyakorta beszélek emberekkel és egyben látom a partnerlistám...nem kell ahhoz senkit megnéznem, hogy lássam, ha profilképet cserél vagy épp ki-be jelentkezik. Csak megjegyzés. Ezt a gyökér szöveget sem neki raktam ki egyébként, de így járt :D
2016. febr. 9. 20:03
 20/21 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra irányult, hogy mi értelme annak, hogy követ engem mindenhol, ha úgysem fogunk már beszélni soha??? Én legalábbis nem szeretnék... De mi mozgat ebben egy pasit, komolyan érdekel.
2016. febr. 9. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!