Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán emberszámba kellene őt vennem?
Pontosan jól látod, most már csak kivitelezned kell.
Töredékét nem éri meg az ilyen.
Ez egy nulla, az meg szám nem ember.
Sivár.
A srác a nulla?
Biztos? :)
Annyi rendes srác van. Biztos van valami oka annak, hogy a kérdező pont ilyennel futott össze ;)
Utolsó válaszoló, ne vedd sértésnek, de ha megtetszik valaki neked, akinek látszólag te is, kölcsönös a vonzalom, a szimpátia, sokat beszélgettek, bókol, keres még hajnalban is, úgy tűnik jól alakulnak közöttetek a dolgok, nagyon vágysz egy rendes fiúra, akivel kapcsolatot is tervezel, akkor miért is vagyok okolható? Mert ezekre vágytam, mint minden ember?
Naív voltam, azt hiszem ez az én hibám ebben, és nem hiszem, hogy nekem kellene rosszul éreznem magam, mert gyengédséget szerettem volna egy látszólag rendes fiútól, illetve amiatt, mert még köszönésre sem méltat.
Ne vedd bántásnak, nem annak szántam.
nem veszem bántásnak.
én férfiként sokkal keményebb dolgokat is átéltem. (társkeresés terén)
és az a legszomorúbb hogy ezeket a történeteket át se tudom adni, mert nem tudjátok magatokat beleképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!