Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichológus pasiról vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológus pasiról vélemény?

Figyelt kérdés

Helló!

Tudom ez nem sokat mond egy emberről de lányok mi az ami eszetekbe jutna ha egy pszichológiát tanuló fiú szeretne udvarolni nektek?

Milyen a megítélésünk?

Mond ez nektek valamit vagy abszolút hidegen hagy?

2010. márc. 29. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

nem lehet rossz.

szívesen kipróbálnám :D

2010. márc. 29. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
hat akkor irhatsz privit elso,fogalmad sincs milyen az amikor valaki szavakkal izgat fel,es attol lessz orgazmusod,meg egy kicsit szetturja az agyad :)))))
2010. márc. 29. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki:). Bár ehhez az is hozzá tartozik, hogy L/22, és pszichológus hallagtó:). Ám szerintem sajnos akik nem tudnak sokat a pszichológiáról, és nem éretten gondolkodnak, ott nem lehet sok jóra számítani. Vagy hidegen hagyja az illetőt, vagy van egy jó kis negatív sztereotípiája arról, milyen is lesz a foglalkozásod...
2010. márc. 29. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
22.51 es vagyok,szerintem akit erdekel a pszichologia annak tudom ajanlani az NLP t,nagyon erdekes egy aga a pszichologianak.
2010. márc. 30. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon érdekes,és izglamas lenne,ha úgy hozná a sors én belemennék. Most a munkája miatt,nem fogom otthagyni a srácot.

17/l

2010. ápr. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!