Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Jobban becsülitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jobban becsülitek azokat a nőket, akik megkövetelik a drága ajándékokat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy akinek ilyen barátnője van, az kitesz magáért, a lány folyton mindennel el van látva, mert megköveteli, hogy drága dolgokat kapjon ajándékba, drága helyekre vigyék.

Aki pedig olyan, hogy már egy szál virágért is hálás, azzal annyira nem is törődnek, mert úgyis jó lesz neki a kicsi.

Legalábbis lányként ezt tapasztalom és látom.

2016. febr. 8. 20:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg így van
2016. febr. 8. 20:41
 12/20 Költőnő? ***** válasza:
Te jó isten. Nagyon nincs így.
2016. febr. 8. 20:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Dehogynem, facebookon egy órás csoportban is láttam, hogy egy kikent nőnek többszázezer fointos órát keresett a pasija, és ismerek olyat aki nem várja el ezeket és tényleg nem is kap semmit, csak egy évben egy szál virágot kb
2016. febr. 8. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:

"Könnyű összekeverni az ahogyan van és az ahogyan kellene lennie állapotát, főleg ha az ahogyan van kegyét élvezzük."

Összességében olyan morált tartasz normálisnak ami érzelmileg/mentálisan érett emberek között kicsit sem az.

2016. febr. 8. 20:56
 15/20 Költőnő? ***** válasza:
Ez hülyeség hidd már el. Semmit nem követelek, mégis meglepjük egymást ezzel-azzal.
2016. febr. 8. 21:05
 16/20 omba ***** válasza:

"kikövetel"? - hát az nem egy párkapcsolati dolog.

Egyébiránt van igazság abban, amit mondasz, barátnőm van, "kiteszek" magamért, tegnap rántott sajtot sütöttem neki, reggel meg kávét főzök, mire ébred.

Örülök, ha örül neki, ennyi - semmiféle követelés nincs.

2016. febr. 9. 09:40
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem van összefüggés, de nem közvetlen. Akinek alacsonyabb az önbizalma, az könnyebben választ olyan párt, aki nem ad neki elég figyelmet és törődést.

Mondjuk a törődés nem ajándékban mérhető, de szerintem a virágot nem is az ajándékok közé kell számítani, inkább kedvesség, pl. amikor az ember bevásárol, vesz egy csokit a másiknak, vagy a másik beugrik útközben egy szál virágért a virágoshoz, ezek inkább ilyen apró szeretet gesztusok.

De simán lehet, hogy nem mindenki használja ezeket a szeretetének a kifejezéséhez.

A fiúk jelentős része egyébként nem érti ennek a virághozásnak az értékét, hogy mennyire örül neki a másik és mit fejez ki számára, főleg a megbízható, dolgos, normális fiúk sokszor nem ilyen udvarlós primadonnák, de attól még szeretik a lányt.

2016. febr. 15. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem a kapcsolatom jól működik, semmiféle ajándékot nem követelek ki a barátomtól,még is azt mondom,hogy mindent megkapok tőle. Ez alatt azt értem,hogy foglalkozunk egymással, és nem sajnáljuk a másikra időt tölteni.

Tehát ha mondhatom így,megbecsül a barátom,mert viszonozzuk egymás felé a szeretetet.

2016. febr. 15. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Ajándékot követelni? Ez nekem új. A válaszom: nem.
2016. febr. 15. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem. A tökünk tele van a követelőző, lenyúlós nőkkel.
2016. febr. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!