Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rájönne a barátnőm, hogy az eljegyzési gyűrűt nem egy ékszerésznél vettem drága pénzért, hanem kínai piacon?
Fasz**ä csávó vagy :)
Ha nem kezd el kopni vagy nem viszi el lemérni egy ékszerészhez akkro nem.
4300 Ft-ért még kínai piacon sem kapsz aranyat, csak szaranyat.
Szerintem nem lesz tartós, megkopik a fénye, akármi.Akkor már az is jobb lenne, ha ezüstöt vennél neki, azt is kapsz az ékszerboltban 4000 körül már nagyon szépeket és örök életű, sosem csúnyul meg, mégis csak értékesebb, mint egy réz vacak.Van aki nem is szereti az arany ékszereket.Az ezüst, ha olyan még hasonlít is a fehér aranyra, de ne hazudd neki hogy az, mert az nem szép dolog.
De mellesleg ami a leggagyibb, az a hozzáállásod.
Szerintem szarrágóság.
Én pl. allergiás vagyok a bizsura, ha nekem vetted volna elég mérges lennék. Mivan, ha a barátnőd is allergiás rá?
És igaza van az egyik hozzászólónak, ezüstöt kapsz ennyiért és sokkal szebb és nem kezdi ki az ember kezét. Nem beszélve arról, hogy nem színeződik el, vagyis nem sokszor, de arra ott az ezüsttisztító.
Elég béna a hozzáállásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!