Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 Kenzo Tenma válasza:
De ígérd meg, hogy neked nem lesz kint belőle a mellbimbód, mint a képen. XD
13/19 anonim válasza:
Ribis. Majdnem az egész melle kilóg. Ebben egy férfi sem fog komolyanvenni, bár lehet, ez is cél.
14/19 Blade Bone válasza:
Inkább farmernadrág bőrkabáttal, nekem az tetszene. :) Ezt a típust ki kerülném kb olyan kilóméteres sugárban..
15/19 A kérdező kommentje:
Eddig azon voltam, hogy veletlenul se vegyek fol olyan ruhat, amiben nem vesznek komolyan a ferfiak. Es mi lett, itt vagyok 23 evesen(es meg csak nem is vagyok csunya), es nincs senkim, mert azokra a csajokra szallnak a pasik, akik igy oltoznek...
2016. febr. 7. 13:28
16/19 anonim válasza:
Szar,csak a mellek miatt tetszik.
17/19 anonim válasza:
15: sose húztam fel ilyen ruhát, mégis mindig volt pasim, 17 éves koromtól kezdődően, még ha szakadt converse cipőben és kopott farmerban mentem randira, akkor is. Nem ezen múlik (szintén 23 vagyok, szóval nem a generációs szakadék miatt mondom ezt).
Ebben a ruhában ha valaki meg is környékez, az garantáltan csak dugni akar. Nem tudom, mi a szándékod, de ez még randira is olyan öltözék, amivel gyakorlatilag bebiztosítod magadnak, hogy ne legyen következő (vagy max az is dugás).
18/19 anonim válasza:
Utoljára "erotikus" filmben láttam ilyet.
K.rvára nagyon nevetnék ha meglátnám valahol.
Remélem nem akarod felvenni sehova........
19/19 anonim válasza:
Falhozszorítós, vadul magamévátevős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!