Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődnél, ha a pasid nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődnél, ha a pasid nem tudná eldönteni, hogy téged, vagy kutyáját szereti-e jobban?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret mind a kettőtöket.

2016. febr. 5. 20:25
1 2
 11/12 Fish1 ***** válasza:

Háhháhááh! :)

Nem, nem sértődnék meg. Ugyanis a kutyáját valószínűleg nem szerelemmel szereti, engem meg nem házi kedvencként. :) A két szeretet teljesen más minőségű.

2016. febr. 6. 02:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg. Értem én, hogy a kutya is fontos. És szereti. Na de azért ne legyek már egy szinten egy kutyával...érted....... Szerintem nonszensz, hogy valaki nem tudja eldönteni kit szeret jobban..egy háziállatot vagy a párját............ Ennek evidensnek kéne lennie! Természetesen az ember javára.

Nekem is van kutyám...imádom...igazi családtag. De a férjem akkor is előrébb való, és ha netán választani kellene, akkor a férjemet választanám, még akkor is, ha egyébként fájna a szívem a kutyámért.

2016. febr. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!