Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnél, ha a pasid nem tudná eldönteni, hogy téged, vagy kutyáját szereti-e jobban?
nem. tekintve, hogy részemről egy ilyen összehasonlítás abszurd.(almát a körtével..)
nekem is volt macskám, teljesen, mintha gyermekem lett volna, mégis más ez a szeretet, mint amivel párunkat, vagy igazi gyermekünket szeretjük, ugyanakkor attól még lehet egyformán erős, önzetlen mindkettő, mégis más.
Szép pàr vagytok.
-Pista, engem,vagy Bodrit szereted jobban?
-Nem tudom, majd gondolkodom Gizi.
Vagy hogy volt? Most ilyen hülye kérdést miért tettél fel?
De a csòka reakciòjàt csak én érzem gàznak? Természetesen téged kéne, hogy jobban szeressen, gondolom nem a kutyàval akarja leélni az életét,nem az gondoskodik ròla...
Vagy hozzàtette, hogy mindkettő màsfajta szeretet?
Mennyi ideje vagytok együtt? 1 napja?
Öregem...
Mivel kutyás vagyok így nem sértődnék meg,mert tudom milyen egy kutyát szeretni! Ez másfajta szeretet. Össze sem hasonlítható azzal ahogy egy embert szeretünk! Mindkettő erős szeretet,de mégis más.
Viszont hülyeség ilyen kérdést feltenni!! Egy- a pasidat is kellemetlen helyzetbe hozod,kettő-magadat is.
Természetesen egy embert nem vált ki egy kutya és egy kutyát meg sem közelit egy ember. Erről kár vitatkozni.
Szerintem kérj tőle bocsánatot,hogy ilyen gyerekes kérdést tettél fel!
Kb olyan mintha azt tetted volna fel,hogy "drágám a testvéredet vagy engem szeretsz?"
Nyilván testvére felé is más szeretet van és nálad is más szeretet van hiszen a párja vagy. Testvére meg a testvére.
Szóval ez a kutyás kérdésed is vmi hasonló kaliberű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!