Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadt ki ilyen hülyeségen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki ilyen hülyeségen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szekálni, hülyéskedni vele. Hogy gyere adok neked pénzt, na mondjad csak mennyi kell... Na kell? Adok... Amire azt válaszolta hogy nem... Adott egy puszit, mondtam akkor sem adok hiába puszilgatsz. Mondom na jó adok tessék. Erre be sértődött, hogy ő nem olyan nő neki nem kell a pénzem stb...

2016. febr. 4. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Te mekkora ba.rom vagy, már bocs... ebben semmi poén nincs.
2016. febr. 4. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Én elküldtelek volna a ....ba és othagytalak volna a francba.
2016. febr. 4. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg érthetetlen. Vagy eddig miért nem jött rá, hogy egy idiota kisgyerekkel kezdett?
2016. febr. 4. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem nyíltan ku.rváztad le, csak burkoltan, és nem érted miért sértődött meg?

Lehet neki az jön be, ha nem célozgatsz, hanem leku.rvázod rendesen.

2016. febr. 4. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos végre leesett neki, milyen primitív, humortalan idiótával jött össze.
2016. febr. 4. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan?

Az elején még rendes volt, mert mondta hogy neki nem kell a pénzed és még puszit is adott. Te pedig erre még jobban rákezded akkor az már nem a poén kategória, hanem az idegesítés.

Nem érted mi baja?

2016. febr. 4. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
kisfiam,igyál meg egy kakaót és írd meg a leckéd
2016. febr. 4. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel dupla annyit keresek mint a párom leesett volna, hogy viccel. Ugyanakkor egy ilyen "poén" pont egy esti kanapénalvásra jogosítaná a vicces kedvű úriembert.
2016. febr. 4. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért gyűrt orrba a szomszéd, amikor az anyját qrváztam?

Miért akadt ki ilyen hülyeségen?

2016. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!