Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A melleim eléggé megereszkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melleim eléggé megereszkedtek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerintem egy 14 éves lánynak nem kellene, hogy ennyire lógjon a melle... Ráadásul az egyik sokkal nagyobb, mint a másik! Már voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy fogyjak 10 kilót... Mondhatom nagyon rendes volt. Nem vagyok kövér, teljesen az átlagos súlycsoportba tartozok! Pedig még melltartót is hordok,és avval szép formája van, de ha leveszem, szinte fáj, ahogy lóg. Kérlek segítsetek, annyira félek a későbbi szexuális életem miatt! :(

14/L

Normális válaszokat várok!

2010. márc. 29. 15:23
1 2
 1/12 Decoy ***** válasza:
Pumpa?
2010. márc. 29. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát a mozgás és sport biztos segítene.

Egyébként hány kg és hány cm vagy?

3/12 Decoy ***** válasza:
amúgy sportolj
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Ha lefialtál akko ne csodákozzá mauni
2010. márc. 29. 15:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Sportolj, erősítsd kicsit a mellizmod.
2010. márc. 29. 15:30
 6/12 A kérdező kommentje:
163 centi vagyok és 58 kiló.
 7/12 A kérdező kommentje:
Milyen sporttal tudnám erősíteni a mellizmomat?
 8/12 anonim ***** válasza:
Fekve nyomással. Az jó a lányoknak is kis súllyal...nagyon tuti melleket csinál. Szerintem járj konditerembe. Nem hiszem, hogy ez otthon megoldható napi tornával.
2010. márc. 29. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen típus vagy,fogadd el önmagad.Még mielőtt azt mondanád,h könnyű ezt mondani,én is ilyen problémával küzdöttem.Nem lett szebb mellem semmitől,pedig 10 évig versenyszerűen sportoltam.Olyan 17-18 lehettem mikor megbarátkoztam a dologgal.Persze voltak keserű pillanatok,amikor 1 tapló azon röhögött a haverjaival,h mennyire lógnak a melleim,de aki emiatt semmibe vesz,az meg sem érdekel.Anno a férjem mondta nagyon okosan,mikor a mellem került szóba: "Ha a melleid annyira fontosak lennének,az első este leléptem volna."

Persze lehet próbálkozni minden erősítéssel stb,meg a melltartó izom erősítésével,de csodára ne számíts.

Amúgy nekem is nagyobb a bal mellem,szemmel látható a dolog,de egy jól megválasztott felső szépen elrejti.Kerüld a feszülős fehér darabokat.

2010. márc. 29. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Az előző hülyeséget beszél. Egy szavát ne hidd el. Még csak 14 éves vagy. Fejlődésben vagy. Csak rajtad múlik, hogy milyen lesz később az alakod.
2010. márc. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!