Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem volt ez egy kicsit bunkó a páromtól?
Párommal egy helyen dolgozunk, reggel bent találkoztunk, rám nézett, és kérdezte, hogy csak nincs valami baj? Sírtam, vagy nem tudtam aludni, mert olyan más az arcom, meg a szemeim. Na, mondom kösz, csak nem volt reggel időm sminkelni... És akkor mentegetőzött, hogy nem úgy értette, smink nélkül is szép vagyok, stb... De én inkább el is mentem a helyemre dolgozni, szünetekbe se találkoztunk.
Pedig máskor sincs sok smink rajtam, csak alapozó, a szemem alá korrektor, szempillaspirál, megrajzolom a szemöldökömet, és valamilyen rúzs.
Hogy őszinte legyek, kicsit rosszul esett. Írta is napközben, hogy tudja, hogy meg vagyok sértődve, de most őszintén, ti nem lennétek??
Hú, bmeg, nekem mondta volna ezt valaki... én nem mentem volna csak úgy el a helyemre, sőt, örült volna, ha aznap nem találkozunk.. :DD
Még ha nem is rosszindulatból mondta, ilyet akkor sem mondunk egy lánynak szerintem. Nyugi, én is meg lennék sértődve. :)
Nem, ennyitől nem lennék. A bunkó kifejezés meg nagyon-nagyon erős, szegény párod nem követett el semmit :D
Ha azt mondta volna, hogy "szívem, ma elég szarul nézel ki, sminkelned kellene", akkor jogosan lennél megbántva. Érzed már a különbséget.
Csórikám totál összeomolhatott, mi nők néha igazán igazságtalanok tudunk lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!