Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem volt ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem volt ez egy kicsit bunkó a páromtól?

Figyelt kérdés

Párommal egy helyen dolgozunk, reggel bent találkoztunk, rám nézett, és kérdezte, hogy csak nincs valami baj? Sírtam, vagy nem tudtam aludni, mert olyan más az arcom, meg a szemeim. Na, mondom kösz, csak nem volt reggel időm sminkelni... És akkor mentegetőzött, hogy nem úgy értette, smink nélkül is szép vagyok, stb... De én inkább el is mentem a helyemre dolgozni, szünetekbe se találkoztunk.

Pedig máskor sincs sok smink rajtam, csak alapozó, a szemem alá korrektor, szempillaspirál, megrajzolom a szemöldökömet, és valamilyen rúzs.

Hogy őszinte legyek, kicsit rosszul esett. Írta is napközben, hogy tudja, hogy meg vagyok sértődve, de most őszintén, ti nem lennétek??

2016. febr. 3. 17:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék. Örülnék, hogy figyel rám és észreveszi, ha valami más. Oké, ez most a smink dolog, de az exem azt se vette észre, ha 30 cm-rel rövidebb lett a hajam...szóval szerintem ezen nem érdemes megsértődni :-)
2016. febr. 3. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Egyáltalán nem. Nekem az jött le, hogy aggódó, figyelmes volt. Valaki más volt talán túlérzékeny. Hogy azt ne mondjam, "kicsit bunkó".
2016. febr. 3. 17:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a smink amit magadra kensz pont elég ahhoz, hogy anélkül úgy nézz ki, mintha beteg lennél egy olyannak, aki nem szokott smink nélkül látni. Bár elég fura, ha a párod nem látott egyáltalán még anélkül, reggel ha együtt alszotok mindig direkt felkelsz korán sminkelni és úgy bújsz vissza mellé? :D
2016. febr. 3. 17:39
 4/17 anonim ***** válasza:
6%

Hú, bmeg, nekem mondta volna ezt valaki... én nem mentem volna csak úgy el a helyemre, sőt, örült volna, ha aznap nem találkozunk.. :DD

Még ha nem is rosszindulatból mondta, ilyet akkor sem mondunk egy lánynak szerintem. Nyugi, én is meg lennék sértődve. :)

2016. febr. 3. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt bunko tole. Ertem hogy miert sertodtel meg, de ha altalaban sminkelve vagy, akkor aki nem szokta meg az arcodat nelkule annak elsore eleg furcsanak tunhet.
2016. febr. 3. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
úgy néz ki nem csak akkor volt baj, hanem azóta is tart!
2016. febr. 3. 18:07
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem volt bunkó. Akkor lett volna ha ha konkrétan valami bántót mondott volna élcelődve, mindenféle mentegetőzés nélkül... De ismerned kellene már annyira, hogy tudd mi a helyzet.........
2016. febr. 3. 18:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ennyitől nem lennék. A bunkó kifejezés meg nagyon-nagyon erős, szegény párod nem követett el semmit :D

Ha azt mondta volna, hogy "szívem, ma elég szarul nézel ki, sminkelned kellene", akkor jogosan lennél megbántva. Érzed már a különbséget.

Csórikám totál összeomolhatott, mi nők néha igazán igazságtalanok tudunk lenni :)

2016. febr. 3. 18:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt bunkó tőle. Mindössze megsértette a hiúságodat, ráadásul nem szándékosan. Szerintem nem is rá haragszol, hanem a kínzó gondolatra, hogy jóval csúnyábbnak nézel ki smink nélkül, mint gondoltad volna. Ami ráadásul nem is biztos, hogy igaz! Csak kifestve nyilván hangsúlyosabbak a vonásaid, a természetes arcod, ami pedig a normális lenne, sokkal színtelenebbnek látszik.
2016. febr. 3. 18:58
 10/17 A kérdező kommentje:
A betegségem miatt nagyon sápadt az arcom és a szám, és karikásak a szemeim. Ezért szoktam mindig alapozót meg rúzst használni, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy végső stádiumos félhulla. Látott már régebben smink nélkül egyszer talán, csak gondolom nem ahhoz az arcomhoz van hozzászokva. Mikor együtt alszunk, akkor is rajtam marad az alapozó, minden mást lemosok.
2016. febr. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!