Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy illik fizetni? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik fizetni? Hogy kérdezzem meg a barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Az lenne a problémám, hogy a barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, és közös ötlet alapján étterembe mennénk valentin napon, kicsit kettesben csinálni valamit. Viszont még nem voltam vele étterembe. Kissé anyagias, még ha valami 100 ft akkor sem fizeti, de nem várom el mindig odaadom a nagyobb összegű tételeknél ez alap szerintem meg ennyi idő után nem várom el, hogy ő fizessen nekem mindent. Csak ő főállásban keres, én meg jelenleg tanulok, kevés időm van dolgozni. Az a helyzet hogy nem tudom, mindenhol úgy látom ha egy férfi elvisz egy nőt vacsorázni egy étterembe, akkor a pasi fizet, és mindenhol így látszik loyálisnak. Ez elvárható? Fiúk ti hogy vélekedtek erről? És lányok nálatok ilyenkor hogy megy a fizetés? Csak nem akarok pofátlan lenni ha pl lesz egy 3 ezer körüli fogyasztásom azt kifizettessem vele. Hogy kérdezzek rá az anyagiak rendezésére, hogy ne legyen gáz a helyzet? Ti hogy kérdeznétek meg hogy akkor hogy rendezzétek a számlát? Nem akarok kínos helyzetet..

21L barátom 23F

2016. febr. 2. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezert is fogalmazodott meg bennem nem is olyan reg a kerdes, hogy: komolyan ennyi a nok igenyszintje? Egy olyan csavo aki 100 ftkkal szarakodik, meg azt is kulon meg kell unnepelni ha hajlando elmenni veled (nem elvinni - vonaljegyedet szigoruan te fizeted! 400x fttal nem viccelunk baratno!) etterembe hogy vegre csinaljatok valamit kettesben... szanalmas a csoka. Es az a baj hogy azt hiszi hogy siman lehet ilyen mert a Kerdezo is vele mar 7 honapja es itt gorcsol azon hogy esetleg kellemetlen helyzetbe kerul a srac fukarsaga miatt. Gondolom eletetekben nem ultetek be meg sehova (ilyen csavo mellett nem is csoda) ha 3 ezer forintos (ami azert eleg karcsu) ettermi fogyasztason gorcsolsz. Kesobb az ilyen pasasok mellett van az hogy o el a fizetesebol, te meg elsz es fedezed a gyerek szuksegleteit a gyesbol...
2016. febr. 3. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es!

Lehet, hogy számodra ez hihetetlen, de nagyon sok ilyen férfi van. A mostani párom kivételével szinte mindegyik exem ilyen volt nekem is. Mikor még gimis voltam volt olyan barátom, aki a 300ft-os kikölcsönzött dvd felét, azaz a 150ft-ot elkérte, mert ketten nézzük! Az persze nem számított, hogy rendszeresen nálunk voltunk, "a mi kajánkat ette, nálunk fürdött stb.". Az anyám lesápadt mikor este fél 10-kor kopogtam a szobaajtaján, hogy adj már légyszi 150ft-ot, mert a dvd felét én fizetem, és a barátom most kéri, nem ér rá reggel! :D

Később pedig ez csak durvább lett...volt olyan pasim, akinek odaadtam a mobilnetemet, hogy használja nyugodtan, mert én beköttettem a rendes internetet, nekem nem kell, neki nem volt, adott volt a helyzet, hogy használja és fizeti...szakításkor teljesen normálisan váltunk el, megbeszéltük, hogy a nevemen marad, de ő fizeti. Fél évvel később egy behajtó cégtől kaptam levelet, kiderült, hogy semmit nem fizetett, természetesen a felhalmozott tartozást sem rendezte. Szintén egy másik exem a közös bevásárlásnál mindig előreszaladt pakolni, én meg fizethettem. Mikor egy idő után rákérdeztem, hogy "te figyi ezt most így hogy gondolod?" azt mondta, hogy én többet keresek nála, és, hogy én ennek tudatában képes lennék elkérni a pénzt? Azt egy véletlen folytán kotyogta el, hogy a konyhaszekrényben egy bögrében dugdossa a félretett pénzét, ami több volt mint 1.000000ft...

Visszagondolva elszomorít, hogy ilyen birka voltam, hogy hagytam magam kihasználni...sajnos vagy nem sajnos engem úgy neveltek, hogy azzal, akit szeretsz nagylelkű vagy...pechemre pont olyanokat fogtam ki, akik nem ilyenek...akik kapni szeretnek, adni viszont nem.

26 évesen viszont hálát adok a sorsnak, hogy megtaláltam azt az embert, aki ugyanúgy ad, mint ahogyan én! :)

2016. febr. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!