Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte biztos hogy Valentin napra kapok virágot a páromtól, nekem is illik viszonozni?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük hogy nem veszünk egymásnak semmit, de tudom, hogy úgy is fog virágot adni aminek persze amúgy nagyon örülnék.
Ha tudom, hogy ad, kéne nekem is valami ajándékot adni mégis, pedig megbeszéltük, hogy ne, vagy a virág az nem számít ajándéknak?
2016. jan. 25. 12:11
1/6 anonim válasza:
Azért én vennék neki valamit, sört, bort, csokikát, mindegy, azt amit a legjobban szeret. :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jan. 25. 12:26
3/6 anonim válasza:
>Megbeszéltük hogy nem veszünk egymásnak semmit
Az én férfiagyam úgy érti ezt, ahogy le van írva. Ha nem veszünk semmit, akkor nem veszünk semmit :)
4/6 A kérdező kommentje:
Az ő férfiagya viszont úgy, hogy csak egy kis semmiség lesz. Ismerem.
2016. jan. 25. 15:54
5/6 anonim válasza:
Hat nem vagytok kovetkezetesek magatokhoz, hogy lehet igy komolyan venni a masikat? Csak akkor illik viszonozni, ha szivbol jon, nemcsak az illendoseg kedveert. Menjetek el kozosen moziba vagy ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Alapból is szeret majd minden nö virâgot kapni, màsik kérdésnél megy a leosztàs, hogy miaz hogy egy pasi néha nem vesz viràgot a szerelmének, mit szeret? Tàbla csokit , egy mosolygós isler v linzert(interspàrba lehet kapni) valami extra az àgyban szexi fehérnemü extra szajmunka ha odavan érte, egy közös kép elöhivatva bekeretezve, valami aprósàg max ha mégse kapsz viràgot, evfordulóra születesnapra jó lessz, vagy megeszed vagy megeszitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!