Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
A pasim megnyitotta a download mappáját, mutatni akart valamit. Közben észre vettem, sok idegen nő képét, fehérneműs képek főleg. Megkérdeztem mi az a sok kép. Válaszul ezt kaptam: "Látok egy jó nőt a neten, lementem, majd felnagyítva megnézem utána tovább küldöm a haveroknak. És nagyon szomorú, hogy ezen kiakadsz. Minden felnőtt nő tudja, hogy a pasik csinálnak ilyet, ez természetes."
Hát én totál kibuktam, nekem ilyen barátom nem volt, aki így lementegetne nőkről képeket, vagy ha volt nem dicsekedtek vele.
az évek alatt összegyűlt egy kevéske mennyiségű kép a gépemen nőkről :)
nem keresem őket. ha látok 1-t és tetszik a kép akkor lementem. Ennyi.
Én nosztalgiából tartom meg ezeket. Valahogy olyan szép emlékek amikre még 14 évesen vertem... És még a képek dátuma is bőven 200X-esek :D Hjah... Régi szép idők, mindegyikre emlékszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!