Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális amit a barátom csinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális amit a barátom csinál?

Figyelt kérdés

Szombaton suliban voltam, korábban végeztem, nem éreztem jól magam, jó lett volna ha otthon van, írtam is neki, végeztem, korábban érek haza. De még én vártam rá egy órát, mert anyukájánál ebédeltél, és ahogyan mondta, csak miattam nem siet onnan el.

Tegnap délelőtt Pestre kellett volna mennie, de ő később indult el, mert először beugrott anyukájához ebédelni, ezért késő este ért haza, mivel később indult Pestre. Nem ez az első eset. Minden nap ott van. Ha én valami miatt otthon maradok és főzök, rinyál, hogy de akkor is átmegy, ott is eszik.

2016. febr. 2. 11:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel élhetnénk vele együtt.

Mint írtam, nem érek rá, ha igen, akkor is az anyjával akar lenni. Én meg a párommal, nem az anyjával járok.

2016. febr. 2. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja hirtelen mindig anyukájánál ebédel. Egyik napról a másikra.

Meg a naaaagy lófaxt!

Az biztos, hogy megcsal, csak nem muterjával. Lehet, oda is beugrik egy puszira, de nem hiszem, hogy ennyire fontos lenne minden nap nála enni, főleg ha eddig elvolt anyu főztje nélkül.

Rendszeresen kétszer eszik: mennyit hízott?

Fogadjunk egy ro.hadt dekát se.

Nyertem?

2016. febr. 2. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudod, mit? Szerintem szakíts. Hisztizel nekünk, de utána járni nem akarsz a dolgoknak.
2016. febr. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!