Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális amit a barátom csinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális amit a barátom csinál?

Figyelt kérdés

Szombaton suliban voltam, korábban végeztem, nem éreztem jól magam, jó lett volna ha otthon van, írtam is neki, végeztem, korábban érek haza. De még én vártam rá egy órát, mert anyukájánál ebédeltél, és ahogyan mondta, csak miattam nem siet onnan el.

Tegnap délelőtt Pestre kellett volna mennie, de ő később indult el, mert először beugrott anyukájához ebédelni, ezért késő este ért haza, mivel később indult Pestre. Nem ez az első eset. Minden nap ott van. Ha én valami miatt otthon maradok és főzök, rinyál, hogy de akkor is átmegy, ott is eszik.

2016. febr. 2. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Hívd fel az anyóst és kérdezd meg tényleg ott van e. Ha igen, akkor rosszul főzöl.
2016. febr. 2. 11:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már feltetted, vagy minden 2-dik napra jut egy ember, akinek a férje/barátja az anyjánál eszik és hisztizik ha a nő marad otthon?
2016. febr. 2. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
egyébként 2-dik vagyok: nem, nem normális és én leültetném beszélgetni.
2016. febr. 2. 11:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem főzök rosszul, de kezdem úgy érezni, mintha az anyjával csalna meg. Persze átvitt értelemben.
2016. febr. 2. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyuci kisfia... Nem találsz jobbat?
2016. febr. 2. 11:41
 6/13 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején nem járt ennyit oda. Most kb. 2 hónapja főz rá az anyja minden nap.
2016. febr. 2. 11:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Menj vele.
2016. febr. 2. 11:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem az anyósomékkal akarok élni, bocs! Hétközben dolgozom, hétvégén suli.
2016. febr. 2. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Én biztos hogy nem ebédeltem az ő anyukájánál!

HAZUDIK!

2016. febr. 2. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kell anyukával együtt élni, csak menjetek át együtt hozzájuk, vagy találkozzatok ott, ebédeljetek közösen anyukánál.
2016. febr. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!