Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illene elmennem a temetésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illene elmennem a temetésre?

Figyelt kérdés

A párom 2 hete kimondta, hogy vége, nem akarja folytatni. Megértettem. Nyugodt volt a szakítás, tehát nem veszekedtünk, elmondta, hogy lezárta.

Azóta 4x keresett, mindig össze is vesztünk, de aztán csak irt. Nem is ez a lényeg.

A papája sajnos elég beteg, tényleg nem sok ideje van hátra. :(

A volt barátom szülei nagyon meg kedveltek, a szívemhez nőttek.

Megfordult a fejemben, hogy a temetésre elmenjek e.

A szívem elmenne, mert a szüleinek szeretném ezzel elmondani, hogy osztozom majd a fájdalmukban, de nem tudom, hogy a volt párom mit szólna.

Szerintetek ? :/

2016. febr. 2. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél menj el, a volt párod pedig ne érdekeljen. A fontosabb az, hogy kedveled a szüleit és feléjük mutatsz ki részvétet. Menj el!
2016. febr. 2. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tudni kell félretenni az ilyen dolgokat. A papájával jóba voltál, nem?
2016. febr. 2. 01:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ágyhoz kötött volt réges rég óta, kommunikálni sem nagyon tudott, így a szűk családi kör volt vele szoros kapcsolatban. De sokat mesélt róla a volt párom is.
2016. febr. 2. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedveltek a szülei,menj el.

Az exeddel ne foglalkozz szerintem.

2016. febr. 2. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én nem mennék el.Persze megértem az érveidet,de én a helyedben arra gondolnék,hogy a volt páromnak milyen rossz lehet most,hiszen elvesztet egy számára fontos személyt és valószínűleg a temetésen eleve érzelmileg kiszolgáltatottan,összetörve sokkal sebezhetőbb.Ha nem akarsz vele újra összejönni,akkor szerintem fölösleges érzelmileg bonyolítani a dolgokat.Fordított esetben én se szeretném,ha a volt párom ott lenne.

A szülőknek később is el lehet mondani,hogy nagyon sajnálod és eggyüttérzel velük.

2016. febr. 2. 01:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem azért mennék el, hogy a volt páromnak bármi rosszul essen, vagy hogy furdaljam bármivel.

A szüleivel se fogok már találkozni, de viszont nem akarom egy sms-el elintézni a dolgokat.

2016. febr. 2. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!