Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam egy férfival, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy tetszem neki, a kollégák szerint szerelmes belém, de persze ez egyáltalán nem biztos. Pár nap múlva találkozom vele. Mit csináljak? Elég ritkán találkozunk (csak munka miatt). Nagyon jó lenne valahogy tudtára adni, hogy nekem is tetszik ő. Ezt így kimondani képtelen lennék. Azt gondolom, hogy ő nem merne kezdeményezni, mert azt hiszi, hogy megközelíthetetlen vagyok.
2016. febr. 1. 23:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg kicsit finomabban valahogy?
2016. febr. 1. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok?
2016. febr. 1. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Édes istenem! Leesne az aranygyűrű az ujjadról, ha odaköszönnél neki, majd valami tök jelentéktelen apró hülyeséggel kiegészítenéd a kezdeményezést, amivel beindulhatna a kétütemű, mi?
2016. febr. 1. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:

30 körüliek vagyunk.

Szoktunk beszélgetni. Órákon keresztül, gyakorlatilag mindenről. De azért ezt mégse mondhatom, hogy amúgy nagyon tetszel...ugyanis én vagyok a nő, és nagyon ciki lenne ha ő meg azt mondaná, hogy bocsi de te nekem nem. Szóval úgy kellene, hogy tudjak visszakozni ha mégse tetszem neki.

2016. febr. 1. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
a férfinek is ugyanúgy ciki ha visszautasítják.. próbálj jeleket mutatni, hívd el valahova esetleg
2016. febr. 1. 23:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Voltunk már kávézni, ebédelni és vacsorázni is együtt az elmúlt 8 évben jó párszor. De ezzel nem igazán vagyok előrébb. Hogyan érjek hozzá "véletlenül"? Vagy inkább azt hogyan érhetném el, hogy valamiért ő érjen hozzám?
2016. febr. 1. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne játszmázz! Csak idegrohamot kap tőle.

Egyszerűen érjél hozzá! Simogasd meg, nagyon közelről beszélj vele. Ha valami vicceset, jót mond öleld át. Biztos csipkelődni fog, amiért adhatsz neki egy lendületes "pofont", amivel igazából csak megsimogatod az arcát. De ha már a kezedben van az arca, akkor egy picit közelítesz felé a száddal, és gyengéden közelebb húzod, és lekapjátok egymást. Onnantól sima lesz minden, mint az aszfalt.

Elég csak egyszer megsimítanod a vállát, kezét, és már viszonozni is fogja. Ha meg eléred, hogy a szátok közel legyenek, akkor egyszerűen kapd le, vagy hagyd, hogy ő tegye.

De muszáj neked lépned, mert sok nő akkora cirkuszt rendez, ha valaki próbálkozik nála, hogy a férfiak már rettegnek bármit is tenni.

Ha a kollégák azt mondják, akkor az úgy is van! Ők is csak segíteni akarnak, mert tudják, hogy túl mamlaszok vagytok mind a ketten. Egy hét múlva már csak agy jót fogtok nevetni az egészem.

Sok sikert, és ne félj, ő is téged akar.

Írd ám meg, hogy hogy sikerült! :-)

38F

2016. febr. 2. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon elegáns vagy.Ennyi elég lenne!
2016. febr. 2. 00:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha 8 eve jartok egyutt enni es semmise tortent, akkor csak egy nagy pofaraeses lesz a dologbol. Nem tud rad nokent tekinteni. Bekerultel a baratzonaba. Ha ennyire kell erolkodni egy pasinal, akkor biztos, h nem jossz be neki.

N

2016. febr. 2. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondd neki hogy örülsz hogy látod!

Kicsit panaszkodhatsz is hogy mennyien bosszantottak már ma, majd jegyezd meg, hogy már attól jobb kedved lett hogy összefutottatok :)

2016. febr. 3. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!