Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy korábban sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy korábban sikertelen haverom 1 év alatt becsajozott angol PUA anyagokkal, akkor nekem is megérné kipróbálni?

Figyelt kérdés

Haverom még gimiből és viszonylag gyakran találkozunk. Tavaly ilyenkor 22 évesen még szűz volt, aztán mondta hogy talált rengeteg anyagot, amik megváltoztatták a gondolkodásmódját. 1-2 hónapig csak ezeket olvasta szabadidejében, aztán csajozni kezdett. Kérdeztem lehúzták-e, azt mondta egyszer fizetett 10 dollárt pár .pdf könyvért, de ennyi, amúgy ingyen elérhető dolgokat olvasott.

Azóta 8 lánnyal csókolózott, abból 3-mal szexelt és a legutolsó három hónapja a barátnője.

Én két nővel voltam az életben, de a legutóbb is két éve és rám férne valami új információmorzsa, frissítés a témával kapcsolatban. Beválhat?

23/F

2016. febr. 1. 12:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ezeket én is bármikor elmondom,sőt ide az oldalra is leírom mi kell a nőknek manapság,és mire gerjednek.

Csak egy dolgot felejt el mindenki,hogy nem mindenki tud alapvetően bunkó,paraszt és közömbös lenni a nőkkel.

Nem mindenkinek fér ez bele a saját értékrendjébe és életébe.

Persze meg megmondhatod neki,hogy x ruhát vegyen fel,ami feszül rajta,és a nőknek tetszik.Csak ha az adott srác nem érzi jól magát abban a ruhában,akkor nem lesz jó a dolog sem. :)

Aztán elküldeni edzeni,ehhez sem kell nagy ész.

Ahhoz már inkább,hogy bele kéne gondolni,csak azért írja át az egész életét egy férfi,költsön rá milliókat,hogy a nőknek bejöjjön?(az más kérdés most,hogy milyeneknek).Adja fel a saját személyiségét,az egész eddigi életét,csak ezért?

24/F

2016. febr. 1. 17:31
 32/37 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok, mi a véleményed erről. Mi kell a nőnek, mire gerjed? vicc nélkül.
2016. febr. 1. 17:54
 33/37 anonim ***** válasza:
66%

Te örökkön örökké 26/F (nem is értem :D)

Mi lenne ha nem kevernéd össze a bunkóságot a magabiztossággal. Egy nőnek magabiztos férfi kell, de aki magabiztos még nem lesz egy egyből bunkó. Ha azt hiszed hogy bunkósággal önmagában csajt lehet szerezni akkor valami irdatlan sekélyes közegben mozgol, vagy pedig szemellenződ van és szélsőségesen látod a világot. Most komolyan azt hiszed hogy egy férfi csak bunkó paraszt tud lenni vagy nyuszimuszi akit nem evsz észre senki?? Aranyközépút esetleg. Mássz inkább ki a kis világodból, tanulj meg értelmesen kommunikálni a másik nem felé, értem ez alatt hogy ne görcsösen akiről 100 km-ről látszik hogy be akar csajozni, de nem is bunkó patkány módjára és akkor talán van esély. De amíg naponta százszor leírod erre az oldalra hogy a nőkenek csak a magas bunkó f..szkalapok kellenek addig ne is remélj semmit. Képzeld az én pasim magasi is sportos is, mégis egy olyan segítőkész rokonszenves ember akire rosszat nem mondanak. És van még sok sok ilyen. Sőőt van egy csomó alacsony "rossz arc" is...Na erre varj gombot. Ne csak feketén vagy fehéren lásd már a dolgokat, mert ez már komolyan fárasztó...

2016. febr. 1. 18:34
 34/37 anonim ***** válasza:
24/F akart az lenni az 1. sorban leírva...
2016. febr. 1. 18:34
 35/37 anonim ***** válasza:
mozgol?xD te valami fél cigány lehetsz!!!😂😞
2016. febr. 2. 00:20
 36/37 A kérdező kommentje:

A 33-as nagyon jól mondta.

Még annyit, hogy a változás az élet része. 31-es, te ugyanolyan ember vagy most 24 évesen, mint voltál mondjuk 5 éve? Gondolom nem, mert sok mindenben más lettél. Remélhetőleg új élettapasztalatokkal és tudással gazdagodtál, amik megváltoztattak téged ahhoz képest, aki 5 évvel ezelőtt voltál.

Nekem inkább a tudatosság része az, hogy ha már úgy is változunk ahogy öregszünk, akkor változzunk szándékosan, tudatosan olyan irányba, ami nekünk minél több boldogságot hoz. Én most úgy érzem általában a pina, emellett pedig a női társ és úgy általában a nők jelenléte az életemben (szexuális értelemben) több boldogságot hozna, mint ami most van. Ezért nyitott vagyok a változásra egy jobb irányba. Én így állok hozzá. Nem úgy, hogy "magamra erőltetek valamit, ami nem én vagyok".

2016. febr. 2. 10:48
 37/37 anonim ***** válasza:

Az első dolog, hogy szeresd meg és fogadd el önmagadat. Amíg önmagaddal kapcsolatban kételyek vannak, ne várd el, hogy más is szeressen és elfogadjon.

Ez a legelső lépés.

Úgy szeresd, hogy gondolkodás nélkül és kételyek nélkül mond bele őszintén a tükörbe.

2016. febr. 8. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!