Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy korábban sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy korábban sikertelen haverom 1 év alatt becsajozott angol PUA anyagokkal, akkor nekem is megérné kipróbálni?

Figyelt kérdés

Haverom még gimiből és viszonylag gyakran találkozunk. Tavaly ilyenkor 22 évesen még szűz volt, aztán mondta hogy talált rengeteg anyagot, amik megváltoztatták a gondolkodásmódját. 1-2 hónapig csak ezeket olvasta szabadidejében, aztán csajozni kezdett. Kérdeztem lehúzták-e, azt mondta egyszer fizetett 10 dollárt pár .pdf könyvért, de ennyi, amúgy ingyen elérhető dolgokat olvasott.

Azóta 8 lánnyal csókolózott, abból 3-mal szexelt és a legutolsó három hónapja a barátnője.

Én két nővel voltam az életben, de a legutóbb is két éve és rám férne valami új információmorzsa, frissítés a témával kapcsolatban. Beválhat?

23/F

2016. febr. 1. 12:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%
Ha elhiszed ezt a hülyeséget (mert az) akkor mi a kérdés? Hogy kidobj erre 10 dollárt? Ennyire nagy pénz neked 10 dollár?
2016. febr. 1. 14:56
 22/37 anonim ***** válasza:

Azt nem értem igazán, hogy más siránkozós kérdésnél mindenki azzal jön, hogy fejlessze magát, olvasson, szerezzen önbizalmat stb..most itt vagy te, Kérdező, és kapod az ívet, mert mersz változtatni..

Aki leszólja, valószínűleg nem tud semmit a PUA-ról.

2016. febr. 1. 15:03
 23/37 A kérdező kommentje:

21:

Idő...

Nem két cikket kell elolvasni ehhez az interneten 20 perc alatt. Ahogy a haverom mondta, kb 2 hónapon keresztül napi 2-3 órában csak ilyeneket olvasott. Cikkeket, pdf formátumú könyveket, fórumokat, stb. Ez azért te is belátod, hogy komoly időráfordítás. Nem a pénz a lényeg, hanem az idő. Ha sok időt fogok ezzel foglalkozni, akkor szerettem volna innen egy kis megerősítést nyerni még pluszba, hogy megéri majd.

2016. febr. 1. 15:08
 24/37 anonim ***** válasza:
Én belenéztem egy pár (minőségi) videóba, szerintem elég jó dolgokat mondanak el. Pár éve én is azt hittem, hogy valami hülyeség, de hiba volt előre ítélkezni. Inkább egy általános gondolkodásmódot tanítanak, nem ezt amit az előttem lévők írnak. Egyébként elég alja dolognak tartom azt, ha valaki úgy alkot véleményt, hogy nem néz utána valaminek. Ha úgy érzed, hogy ez fejleszt téged, akkor mindenképp megéri foglalkozni vele (és ezt nem csak a PUA-ra értem, hanem általánosságban mindenre).
2016. febr. 1. 15:41
 25/37 anonim ***** válasza:
52%

Srácok...én linkeltem a videót, csaj vagyok....most komolyan, ti ettől a pasitól akartok tanulni? Hát fel se tud öltözni rendesen! Megszólalni sem. Ha egy kicsi önismerete lenne, logopédushoz menne aztán meg művelődne egy kicsit, hogy meg tudjon szólalni értelmesen, intelligensen.

Életében be nem csajozott sose és ő akar tanácsokat adni. Akkor gyertek hozzám kínait tanulni, 5E ft egy óra, igaz, nem beszélek egy szót se kínaiul. Hogy tetszik az ajánlatom?

2016. febr. 1. 15:58
 26/37 anonim ***** válasza:

Pedig hiába szídjátok a dolgot,ez nem betanult monológ,hanem ad egy szemléletet,ad egy mindsetet,önfejlesztés.

Én a PUA finomított változatát csinálom,tanultam.

Ebben benne volt belső és külső játék,célkitűzés,hogyan legyél férfi,milyen hiedelmek gátolnak.

Ez olyan mint egy szoftver frissítés amikor fejlesztjük a kódot,akkor vannak bugok,amiket ki kell javítani és egyre jobb lesz.

Na a ti általatok szídott PUA ugyanez.

Én nekem gyökeresen változtatta meg az életem a személyiségfejlődés mert ez az.

Könyveket olvastam,egyik profi barátom tanított,videókat néztem,pszichológushoz jártam

,és lefogytam 20kg zsírt mert izmos de dagadt disznó voltam,kicseréltük a ruhatáram,szolárium,kommunikáció fejlesztés,inner game,stílus.

Ezek amik fontosak és ez az amit a PUA tanít de ez nem is PUA hanem szemléletváltás.

Én azóta:

-Csak szép csajokkal ismerkedek,és mindig pozítiv a visszajelzés

-Ki tudom őket elégíteni akárhányszor

-Azóta megdupláztam a fizetésemet sőt megtripláztam

-több önbizalom

-Könnyen ismerkedek,nem vagyok needy,sőt féltékeny sem,mert elmegy egy jön 6 ez a gondolat van a fejemben és ez nem mindegy

Nyilván nekem ez az átalakulás kb. 2 millióba került összesen,de megéri,az élet minden területén.

2016. febr. 1. 16:16
 27/37 anonim ***** válasza:

Ezeket javaslom,nézd merg olvasd el:

-John Cooper Social Heartist(ez a könyv nagyon komoly,és pont a PUA betanult technikákat ellenzi,amiket én is)

-RSD Blueprint(20 órás videó anyag,nagyon komoly)

-Mystery - A vénuszi művészet

-DavidX

Jah és mindenképpen kell a külsődet is fejleszd,kell egy vonzó életstílus amihez a nő akar csatlakozni.Ez a kulcs ez benne van a Social Heartistben.

2016. febr. 1. 16:18
 28/37 anonim ***** válasza:
Kimaradt: Nincs Többé Jófiú könyv,ezzel kezd.
2016. febr. 1. 16:19
 29/37 anonim ***** válasza:
A kérdező általánosságban beszélt, ráadásul angol nyelvű anyagokról. A belinkelt videó szerintem sem ér sokat egyébként, de nem erről van szó. (#25-ös 66%-osnak szól)
2016. febr. 1. 16:19
 30/37 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hiszel a dologban, miért nem próbálod ki? Az csak kifogás, hogy napi 2-3 órát kéne olvasni és az sok! Ha nincs csajod, akkor bőven tudsz napi 2-3 órát olvasásra szakítani. :P Ha meg van, akkor nem kell ez a PUÁs baromság!
2016. febr. 1. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!