Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők! Mi volt a legszebb amit a párotok mondott nektek?
Ami számotokra legszebb,legjobb,akár vicces vagy komoly dolog volt.:D
Kort és nemet,ha lehet.
Nekem ez meg a leges legelelso barátnőmmel volt. O 16 volt en 18. Valami aprosagban segítettem neki, mar nem is emlékszem mi volt, mikor oda fordultam hozza, láttam hogy sír, Nah gondoltam magamban biztos valami rosszat mondtam/ csináltam. De azt mondta azért sír, mert egész életében nem volt senki aki annyit törődött volna vele, mint en. Aztán megöléltem, s meg együtt voltunk par evet. :)
30f
Az első randi után: "Szia kicsi feleségem!" :-)
43 nő vagyok, és még nem voltam férjnél, 2 gyerek van.... másfél éve vagyunk együtt, jövőre össze is házasodunk :-)
Fura sztori, de nekem a legszebb.
(Mellékinfó: már négy és fél éve vagyunk együtt.)
Pár éve volt, hogy este Lana Del Ray Young and beautiful című dala járt a fejemben. Ő már bóbiskolt, de én hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem tőle, hogy akkor is szeretni fogsz, ha már nem leszek fiatal és szép? (Ez a fent említett dal szövege.) Erre csak annyit mondott, hogy nekem mindig szép és fiatal leszel. :)
"Sokat dolgoztál, tudom fáradt vagy, tudod mit? Ma én főzök neked".
Mondott még más szép vagy megható dolgokat, de igazából mindben megvan, hogy fogyel rám, és szívén viseli a boldogságom.
Hogy ha egy dolgot kérhetne az életben, biztosan én lennék az.
Az exem mondta, nem volt egy jó kapcsolat, de ez aranyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!