Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facén az életeseményeknél ki lehet törölni egy kapcsolatot, vagy az már megmarad? Nekem nincs facém
Az sem jelent semmit, nem mindenki szokott a párjáról posztolni/közös fotókat feltölteni.
Vagy vannak, akik igen, de nem nyilvánosan, azaz csak az ismerőseik láthatják a posztjaikat.
(Vagy akár a kapcsolati és egyéb adataikat is. Én is így állítottam be, szóval ismeretlenek rólam semmit nem látnak a borító- és a profilképemen kívül.)
És akkor még vannak mások, akik nem jelzik, hogy kapcsolatban vannak. (Szintén saját példa: mi csak majdnem másfél év után "írtuk ki".)
Szóval így semmit nem tudhatsz, célszerűbb lenne megérdeklődni. :)
Pedig "el lehet dugni az egyiket, a másikat meg nem". Minden egyes adatról, amit megad (lakhely, iskola, munkahely stb.), egyesével el lehet dönteni, hogy kik láthassák (bárki, vagy csak az ismerősök, vagy akár senki).
A családtagokat is csak akkor jelzi, ha akarja a felhasználó, és csak azokat, akiket akar.
Ha "nem látod többet", akkor csinálj egy FB-profilt, jelöld be ismerősnek, és ha visszajelöl, akkor esetleg többet látsz majd.
Rá is írhatsz üzenetet (akár úgy is, hogy nem vagytok ismerősök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!