Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ezen az oldalon, hogy ha valakivel elkezdek levelezni, és megtudja mit dolgozok, akkor megszakad a beszélgetés?
Manapság, nem divat a munkásruha a nőknél.
Így elsőre kizárnak.Időd sincs labdába rúgni...
Amúgy nem is értem, hogy pár agysorvadt ember itt az oldalon ahelyett, hogy értené a poént inkább anonim módon a másiknak támad csak mert tud róla pár infót... :)
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. :O A szokásos le/felpontozó bagázs meg veri a nyálát közben. :)
Naná a koszosra gerjedek leginkább. Alig várom, hogy kimossam a retkes overállokat és süssek egy süteményt. :D
Nem, amúgy tényleg bejön a cucc, de azért van különbség disznószaros és agyonizzadt között. :p
Én meg villamosmérnök vagyok és sokszor jön a kérdés, hogy akkor tudok villanyt szerelni?! :D
A legtöbb persze csak heccelés, mert ugyebár tudjuk, hogy a villamosmérnökök fő foglalatossága pont annyira a villanyszerelés, mint az informatikusoknak a Windows installálás..de van, aki tényleg komolyan gondolja a kérdését. :D
Hogy a kérdésedre válaszoljak..azért szakad meg a beszélgetés, mert nem tartja megbecsült munkának, számára inkább kellemetlen, mint büszkélkedni való. Ez persze nem jelenti, hogy tényleg az, csak a másik így véli.
Lenézik a szakmunkásokat, de ha nincs villany és nem az izzó az oka, akkor a nagy bölcsészek is hívják a villanyszerelőt.
Nincs villany, nincs számítógép, nincs internet, és ugye sok helyen fűtés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!