Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A völegényem kiakar dobni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A völegényem kiakar dobni amiért keveset csinálom neki az orált és ha csinálom nem nyelem le! Mit csináljak ha egyszerűen undorít a dolog, ő meg nem akarja tudomásul venni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Háát nem tudom mert azt kihagytam hogy összevesztünk mert kérte hogy hadd menjen már a számba és én szépen mondtam neki hogy de szivem én nem szeretném (még bekapni is sajnos nehezemre esik) és akkor ő felállt elkezdett öltözni és csak annyit odamondott nekem hogy ja akkor keresek egy olyan nőt aki megteszi és nemnyávog mint te!És elrohant na majd este ma hazajött és kérte a bocsánatot hogy ő nem akart ennyire megbántani!De én ugy megutáltam most!

23/N

2010. márc. 28. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele, és ha nem változik, akkor szakítsatok. Én ugyan most váltam el, 7,5 évig voltunk együtt a volt férjemmel, de sose mondott ilyet, pedig én sem nyeltem le sose. 27L
2010. márc. 28. 22:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy tűnik, hogy őt tényleg csak a saját öröme érdekli: tehát önző.

Gondold meg, hogy az élet többi dolgában is ilyen-e (ugye, nem csak a szexben ismeritek egymást?) - és, ha igen, akkor sürgősen hagyd ott!

2010. márc. 28. 23:30
 24/26 anonim ***** válasza:

Eddig én is azt mondtam volna, hogy a jó kapcsolat egyik alapja, ha kölcsönösen kielégítitek egymás vágyait, bla bla bla. De így, hogy olvastam a kommented. Dobd ki. Milyen dolog az, hogy "Nem nyeled le, megyek keresek valakit aki megtesz." Ilyen nincs, ha szeret, akkor nem erőlteti, türelmes veled. Volt nekem is dolgom hasonló pasival, de én 17 éves voltam és az első "szerelem" volt.

Nem érdemes rá több időt szentelni. Jobb lépni, ne félj találsz nála sokkal jobbat, én is találtam.

Üdv. Egy kortárs.

2010. márc. 29. 07:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha már most nem tudtok ebben megegyezni akkor baromság lenne összekötnötök az életeteket. Neked se jó meg neki se. Keress olyan pasit akinek ez nem ilyen fontos. Mondjuk én csaj vagyok de megértem hogy ennyire kiakad tőle, hiszen az orál szex az igen is nagyon hozzá tartozik a jó szexhez. Ha meg nem szereted annyira hogy nehezedre esik még a szádba is venni a farkát akkor nálad van a gáz.
2010. márc. 29. 13:22
 26/26 anonim ***** válasza:

"és csak annyit odamondott nekem hogy ja akkor keresek egy olyan nőt aki megteszi és nemnyávog mint te!"

legalább őszinte volt... mert előbb-utóbb tényleg ezt csinálná. Bevallom, én is, és még sokan mások. Keress egy papucsot, az hátha nem!

2010. márc. 29. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!