Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakult a kapcsolatod az illetővel, akivel vonzódtok egymáshoz, de nem lehet köztetek semmi?
Uhh.
Hát, először minden szép és jó volt, aztán visszakozott ettől az egésztől. Aztán megszakadt a kapcsolat. Azóta néha-néha cseteltünk egy kicsit általános dolgokról, de semmi személyes.
Most kb 1 hete megint beszélünk, kicsit személyesebb témákról is. Azt nem mondom, hogy alakul valami, nem is akarnám, 2 hete szakítottunk barátommal csak... De azért jó vele újra beszélgetni, változott egy keveset az évek során.
Megszakítottam vele a kapcsolatot.És nagyon örülök ,hogy volt eszem és nem engedtem a csábításnak.
Mai napig sokat gondolok rá ,de mivel nem tudom milyen lett volna vele ,így nem vagyok szomorú és nincs hiányérzetem.
Nálunk barátság lett extrákkal, de úgy, hogy másik kontinensre költlözött, szóval elég ritkán találkozunk.
21L 28F
Ja és egyrészt pasim volt, aki már nincs, másrészt régen hármasban voltunk együtt egy másik fiúval, aki meghalt, és úgy döntöttünk nélküle nem folytatjuk együtt... Már azon is túltettük magunkat, mégis maradt ez a felállás. Talán megszokásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!