Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ilyen eetben szexualis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ilyen eetben szexualisn vonzódtok?

Figyelt kérdés

Egyik férfi ismerősöm tudja, hogy nagyon kedvelem. Egy ideje furi velem. Szexuális jellegű megjegyzéseket tesz. Most ez arra utál, hogy kívan engem?

Pl:

Nedves vagy? Mindenhol?

Ez a kéz sok mindenre jó ám

Te, én, kényelmes kanapé, vágod?

De mindezt aranyosan mosoyogva, kedvesen, semmi nyomulás vagy valami. Ja és gerjed a hajmra. Tekergeti, fogdossa, mrg-meghúzza

2015. aug. 18. 23:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy azt tudom, hogy nagyon kedvel. Viszont senkit nem akar maga mellé. Magányos farkas típus.
2015. aug. 18. 23:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Dugna, mint a lopott biciklit!
2015. aug. 18. 23:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Megtekerné azt a biciklit egy kicsit.
2015. aug. 18. 23:15
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát, ez még simán lehet tét nélküli játszadozás is... vannak férfiak, akik erre gerjednek, aztán mikor tovább lehetne lépni, berezelnek.

De az is lehet, hogy megdugna.

2015. aug. 18. 23:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Tehát akkor érthetem úgy, hogy bejön neki a külsőm?

Nem tudom hova tenni, mert lelkileg eléggé összegabalyodtunk, megbeszéltük, hogy többek vagyunk egymásnak, mint barat, de ő nem akar kapcsolatot. Azt hittem külsőleg nem jövök be neki, de ilyeneket csinál, ez meg mást árul el. Néha tök azt érzem, hogy nem bír magával és ha tehetné megkapna. Hogy lehet ez?

2015. aug. 18. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
4: Ezt kicsit kifejtenéd? Mi az a "tét nélküli játszadozás"?
2015. aug. 18. 23:34
 7/15 A kérdező kommentje:

Gondolom azt érti tét nélküi játéknak, hogy flörtölget, mert élvezi, de ennyi.

Magyarul, amelyik kutya ugat, az nem harap. :)

2015. aug. 18. 23:37
 8/15 Interferencia ***** válasza:
Ennyire egybites vagy? Meg akar dugni, és kész.
2015. aug. 18. 23:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja vagy próbálkozik be határozottabban?
2015. aug. 18. 23:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát ez az!

Nekem is volt ilyen "barátom", akivel napi több órán keresztül ment az efféle flört, majd amikor összebújva aludni tértünk, és cirógatni kezdtem, ő 1 percen belül elaludt.

Ez 2 évig ment, kb. 40x aludtunk így együtt.

2015. aug. 18. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!