Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ezt már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ezt már nem lehet bírni. :S

Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel kavargattam hónapok óta, de nem jártunk. Aztán kikezdett egy másik csajjal és most mindkettőnket hülyíteni akarja. A másik csaj is tud erről, de ő megbocsátott a srácnak, és találkozgatnak. De azóta a csaj nem hagy békén, mindenkinél el akarja érni, hogy megutáljanak, lassan már a buszra se merek kimenni, annyi ember utál az ő sz.rkeverése miatt. Bármit kitalál, csak hogy befeketítsen. Mit tehetnék? Hogy állítsam le? Kicsit sok, amit művel. :S
2010. márc. 28. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Szólj a srácnak.Vagy oltsd le egy csomó ember előtt a csajt.

L18

2010. márc. 28. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a legegyszerűbb, ha nem veszel róla tudomást, csak akkor fog beleunni. Ha partner vagy a dologban, akkor tovább csinálja. Aki megutál arról se vegyél tudomást. A csajra meg csak legyints, idióta. Ha látják a többiek is, hogy nem foglalkozol vele, akkor kibukik a szög a zsákból, hogy ő a hülye.
2010. márc. 28. 20:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy már annyi ember utál miatta, hogy szerintem akkor is azt hoznák ki belőle a közös ismerősök, hogy én vagyok a rossz.
2010. márc. 28. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
gyere velem a buszon, ha beszól vki, vagy akár csúnyán néz leverem a veséjét !
2010. márc. 28. 20:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! :D De sajnos nem hiszem, hogy ez megoldás. Ráadásul annyian kavarnak már... :S Mindenkinek össze beszélt mindent és mindent elferdít, meg felfújja a dolgokat. A legjobb barátaimat, a saját testvéremet ellenem akarja fordítani. A srácnak mondtam a dolgot, ő lerendezte annyival, hogy gyerekesek vagyunk. :S
2010. márc. 28. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de akit csak úgy ellened lehet fordítani, az nem is volt soha a barátod. Mert ha én valakiről meghallom, hogy ezt és ezt mondta rólam a hátam mögött, akkor odamegyek hozzá és megbeszélem vele, de ezt is csak abban az esetben, amennyiben az adott ember fontos nekem valamilyen szempontból. Nem sértődök meg rögtön senkire sem. Főleg úgy, hogy egy másik akárki árulkodik róla...

Egyébként hány évesek vagytok?

2010. márc. 28. 20:32
 7/9 A kérdező kommentje:
17-18 évesek, mi, lányok.
2010. márc. 28. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de sztem pontosan tudod, hogy megérdemled, amit most kapsz, az előzmények miatt. Viseld tisztességgel, s járj taxival!
2010. márc. 28. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Milyen előzmények miatt?
2010. márc. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!