Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlen vettem észre, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen vettem észre, de normális, ha a barátnőm nálunk nem ül rá a vécére?

Figyelt kérdés
Viszonylag friss kapcsolat, ma elöször aludt nálam a barátnőm.. reggel amikor kint volt a fürdőbe véletlen rányitottam, és láttam, hogy a wc fölött terpeszbe guggolva végzi a dolgát. (a bugyija úgy combig volt, takart mindent). Nem szólhatok bele, de nagyon furcsa érzés fogott el, nem igazán értettem. 23F-22L
2016. jan. 29. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm szintén ezt csinálja. Se nálunk se máshol nem ül a wc-re. Meg kérdeztem, tőle hogy talán, nemi betegséget hordozunk azért, nem ülsz-rá. Azt mondta nem. Ő így szokott wc-ni otthon is így szokta. Amúgy tényleg náluk is így csinálja, kivéve ha szrik akkor rá ül. Furcsának tartottam én is. Mellesleg én se megyek wc-re senkinél sem. Hugyozni szoktam de szrni nem ülök le senkinél sem. Még ha egy városban vagyok ott sem ülök le. 20 év alatt, egyszer fordult elő, hogy elkellet mennem. Majd nem be fstam muszáj volt... Meg bántam mert elkaptam valami fertőzést. Szerencsére nem volt, súlyos hamar elmúlt.
2016. jan. 29. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt ne vedd rossz néven szerintem, én is csak otthon ülök rá, és nem azért, mert máshol, pl. barátomnál vagy családtagoknál azt gondolnám, hogy nem takarítják vagy nem higiénikusak. Egyszerüen megszokás a nyilvános wc-k után.
2016. jan. 29. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van olyan lany ismerosom,aki csak otthon ul ra,tenyleg ne vedd roasz neven,van akibe belenevelik,hogy sehol ne uljon ra,csak otthon..ha kozos lakasozok lesz,ott ra fog,nyugi :D
2016. jan. 29. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Igényes nő arra a wc-re ül rà amit vagy maga takarít vagy làtja ahogy takarítjàk. Sehol nem ülök rà a wc-re a sajàt otthonom kívűl. Gusztustalan is lenne.
2016. jan. 29. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi fél éve vagyunk együtt a barátommal,és én sem ülök le a saját otthonomon kívül más wc-re. De ne vedd magadra, nem azért csinálja így,mert undorodik, hanem mert ő így szokta. Én sokszor itthon se ülök rá, főleg ha már túl vagyok az esti fürdésen.

20L

2016. jan. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!