Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történhetett?
Most kb 5 perce történt, zenét hallgatok, olvasom a kérdéseket itt az oldalon, de közben megvolt nyitva a chatroulette is, de a laptopomon le van ragasztva a kamera, szóval nem láthatnak.
Olvasom a kérdéseket, hallom hogy csörög a kaputelefon (ilyen tipikus panel kaputelefon hang) mondom honnan jön a hang, hát a chatroulette-ről.
Rákattintok nagy fekete kép fogad, közben hallom hogy újra csörög a kaputelefon, és egy női hang megszólal köszön hogy "jó estét" utána meg "kiröhögi magát", feljebb vettem a hangerőt, és hallom hogy megint nevetgélés van.
Egy-két percig csak susmogás, semmit nem lehetett kivenni a beszélgetésből, aztán mondja egy nő hogy "semmi gond én nagyon nyitott vagyok mindenre, engem nem zavar az ilyen" közben kacarászott folyamatosan a csaj.
Utána hallom hogy egy férfi hang megszólal "hát jól van, ha ilyen nyitott akkor legközelebb majd mutatok még ezt-azt", közben a nő ilyen illedelmesen beszélt, "szeretne e még valamit" "van e még valami kívánsága" és hasonlók.
Majd elköszön a nő "viszont látásra, szép estét" a férfi is köszön neki, majd kb 2-3 másodperc múlva a férfi full meztelenül nagy vastag álló brével megjelenik a képen :D
Mondom mi a wtf :D
Az lehetett hogy a laptop kamerája le volt takarva, és levette róla a férfi a ruhát vagy akármit, és egyből ült be a fotelba közben már verte is.
Elképzelhető hogy full meztelenül álló brével ment ajtót nyitni?
És ilyen későn ki lehetett ez a nő?
Pizza futár talán, vagy szomszéd?
Nem úgy tűnt a beszélgetésből, hogy ismernék egymást, az egész kb durván 3 percig tartott.
Szakadok 1-es! :D
Fura egy helyzet lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!