Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elmegyek buliba és 1 smár mindig van és ismerkedés, de amúgy semmi? 19F
Ugye elmegyek a haverokkal, ez mindig változó, hogy kikkel. Imádom a bulikban leadott zenéket, tudok is táncolni mások véleménye szerint. Egy kicsit iszunk, hogy meglegyen a hangulat és tánc. Néha cigiszünet, míg cigiznek, addig beszélgetünk. Általában elkezdek lányokkal táncolni és, ha látom, hogy benne van a dologban, akkor megcsókolom. Pár perc beszélgetés cigiszünet közben, aztán folytatjuk az egészet végig. Tánc, smár, tánc smár... Facebook visszajelölés, másnap írok és teljesen passzív, nem akar semmit, eddig egyetlen egyszer jutottam el találkozásig is. Rossz helyen keresek párkapcsolatot, de máshol nem tudok. Gépészmérnöknek tanulok és a műszaki karon nincsenek lányok. Ezek mellett meló is van és bulikon kívül haverokkal máshova nem az, hogy nem megyünk, de időnk sincs.
Na, szóval buliban mindig van egy leányzó, akivel "jólérezzükmagunkat", de ezen kívül soha semmikor. Nem is szoktam beszélgetni lányokkal a rokonokon kívül. Na jó, egy haverlány van, ennyi.
Van, hogy régen próbálkoztak Facen, de gondolhatjátok, hogy milyen lányok. Itt most nem csak a kinézetre, de helyesírásra is gondolok.
Szeretnék egy normális, értelmes lánnyal egy jó párkapcsolatot, de nem sok esélyt látok az egészre. Egy smárra jó vagyok a bulikban, utána elfelejtve.
Ht ott csak ""egyéjszakás kalandok: vannak.
Ennyi. Jól elvagytogytok akkor... csak a pár óra szórakozás kell nekik semmi több.
Máshol keresnek komoly kapcsolatra való embert.
Neked is máshol kéne. De ne erölködj... a szerelem talál meg nem pedig te a szerelmet..
Majd jön hozzád is ;) Addig pedig ne okozz felesleges fájdalmat magadnak...
15/L
Ez nem hülyeség. Jó hasonlat.
De "jókislányként" is lehetne egy párkapcsolat, sőt, nem is kérek sokat, egy találkozás a "tegnap esti sráccal". Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!