Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak idösebb barátaim voltak?
női uralom van hányszor mondjam????
Rajtad függ hogy egy 20-éves pasit akár a barátoddá faragasz vagy az ellenségeddé?
ébredjetek már fel csajok! Egy 30-40 éves dögvész pasi az már inkább titeket irányít. Ti meg hagyjátok is mint egy fa rönk úsztok a víz tetején az áradattal.
pfff
20/F
jaj, már! SZERELEM... ennyi a válasz. azt nem igazán lehet befolyásolni, ha téged az idősebb pasik fognak meg, beléjük vagy szerelmes akkor mivan? nem tudom,h ezt miért ítélik el... mondjuk nagy részben a fiatalabb pasik tesznek rossz megjegyzéseket, mert irigyek, de (persze tisztelet a kivételnek) sokkal meggyőzőbb -számomra- egy 30 körüli pasi, mint egy 20, de persze vannak normális 20 évesek, nem akarok általánosítani...de az én köreimben nincsenek, maradok a 30 évesnél :)
Ja, és a pénz nem érdekel, mint mondtam már: szerelem!
18/L
Te választottad őket. A szerelem amúgy sem korfüggő. De a mai fiatalok (14-18) évesek általában mindig az idősebb pasikat keresik, mondván hogy érettebbek. De nem biztos hogy egy 30 éves agyilag érettebb, mint egy 20 éves.
üdv
Teljesen megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok. Engem is az idősebb pasik fognak meg, egyszerűen, mert érettebb a gondolkodásuk, felelősségteljesebbek, vagy nem is tudom, valahogy vonzóbbak számomra... Ez van.. Szóval emiatt ne aggódj és ne törődj azzal, ki mit mondd vagy gondol ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!