Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ha a barátotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ha a barátotokkal sétáltok és beszólogatnak primitív háromajtós szekrények, milyen viselkedést várnátok el a barátotoktól?

Figyelt kérdés

Szóval nem csak annyit vakkantanának be, hogy "szia cica, szép a szemed" és hasonlók, hanem konkrétan elég suttyó, arrogáns, civilizálatlan módon a nemi szerveteket említenék, meg hogy mit tennének veletek, és úgy beszélne rólatok, mintha prostituáltak lennétek, miközben a barátotok abban a pillanatban is szorítja a kezeteket. Ilyenkor mit vártok el? Agresszívan lépjen fel a barátotok még akkor is, ha fizikailag fölényben lennének a taplók? Vagy emelt fővel szótlanul kullogjon mellettetek tovább, mint egy megrúgott kiskutya? Vagy szóljon be esetleg valamit, aminek esetleg fizikai kontaktus lenne a következménye? Mit tartotok lovagiasabb magatartásnak?

Egyébként ez a kérdés ihlette az enyémet: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. jan. 27. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

En csinosan oltozom, de magasan zarodo bluz es hosszu feszes nadrag. Sohasem kostolgatnak a pasik, mert nem osztom magamra az utca.any szerepet a ruhazatommal.

A baratom vekony es halal nyugodt. Szeme se rebbenne. Esetleg kirohogne. Elvezem, h hosszu evek utan a sok szekrenyajto hegyomlas pasi utan vegre nyalas, gyenged, puha lelku es vekony pasim van.

Szoval mivel a nyugodt pasikat szeretem, ezert orulok, h o vegre nem megy bele konfliktushelyzetbe. Valahogy nem kotnek belenk soha. Olyan fura.

N

2016. jan. 28. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:

Na, hát olyan még velünk sem fordult elő, hogy sétáltunk a barátommal az utcán, és bárki utánunk szólt volna.

Bár az én barátom is "keménykötésű", ahogy az egyik előző válaszoló írta, nagyon ki kell hozni a sodrából, hogy verekedjen. Persze lányt soha nem ütne meg, soha még egy agresszív megnyilvánulása nem volt felém, pedig néha nagyon kiakasztó tudok lenni.

Na mindegy, szóval volt már olyan, hogy nagyon ideges volt, láttam milyen akkor, így valószínűleg én lennék az, aki mondogatná, hogy nyugi, kit érdekel, menjünk tovább, és sietnék, hogy esélye ne legyen megfordulni:D

A kisebb utánam fordulások, mosolygások egyébként nem zavarják, sokszor ő hívja fel rá a figyelmet, én észre sem venném. Ő mondjuk jól szórakozik rajta.

2016. jan. 28. 07:50
 13/20 anonim ***** válasza:
35%

6-os, azok az emberek akik nőket ütnek, valamit kompenzálnak. Lelkibeteg nyomorékok akik csak akkor érzik magukat férfinak, meg úgy eleve valakinek ha gyengébbet bántanak. Ez pedig értelmes, kiegynesúlyozott életet élő férfiakra pont nem igaz...Ennek semmi köze a kinézethet, csak ti akarjátok belemagyarázni, hogy legyen mire fogni, hogy nem kelletek senkinek.

Mert persze akkor minden ember aki jó külsővel van megáldva valójában pszichopata nem-e már?? :D Nevetséges vagy, olvasgasd még tobább azt a satatisztikát, addig sem itt okoskodsz.

2016. jan. 28. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:

"Vagy emelt fővel szótlanul kullogjon mellettetek tovább, mint egy megrúgott kiskutya? "

Miért lenne kiskutya, és főleg megrúgott...ha nem hajlandó lealacsonyodni valaki ezeknek az arrogáns, 2 agysejtű papucsállatok szintjére?? Ezt sosem értettem... Én azt várom el, hogy konkrétan tudomást se vegyen az efféle taplókról. Én sem foglalkozom velük. Nem is hagynám, hogy egy ilyen ostoba szitu...és ilyen ostoba "emberek" miatt, bármi baja legyen a férjemnek. Nem érnek annyit az ilyen beszólogatós, nagypofájú, de agyatlan senkiházi trógerek!

2016. jan. 28. 09:38
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

döntsétek el hogy privátoztok vagy itt kostolgattok! 6-os vagyok szevasztok!szerintem bizony keltettem félelmet ezzel a tényszerű megállapítással amit írtam....amúgy érdemes visszaolvasgatni. 5-ös nem is írta hogy jó kinézetű csak azt hogy erős testalkatú.

olyasmi témában szálltok velem vitába amiben akkor sem lesz igazatok ha 1 millióan mondtok ellent. miért ki veri a nŐket? vadidegen Józsi bácsi aki először megpillantja őket a busszmegállóban? NEM, hanem az aki közel, ütőtávon belül van, azaz hozzájuk közeli (intim közelségű) férfi.

ahhoz hogy engem meghazudtoljatok az ellenkezőről kéne érvelnetek, nem az "engem még nem bántott a pasim" féle felzúdulással nyöszörögni. mert egyrészt más a kampány és más a kormányzás...másrészt a megállapításom akkor hamis ha életetek alkonyán amikor elszámoltok magatokkal megállapítjátok hogy vadidegenek többször bántottak mint az aktuális párotok. plusz a környezeteteket is vizsgálat alá kell vetni........nem a személyeskedést kell eröltetni

2016. jan. 28. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem azzal mondtal hulyeseget, hogy a noket csaladon belul gyakrabban fordul elo eroszak, mint az utcan, bar nem ismerek erre vonatkozo statisztikat, hanem azzal, hogy ha eros testalkatu, akkor o maris agressziv. Ennyi erovel irhattad volna az osszes parkapcsolatban elo noi valaszolonak, hogy kedveskem, te oriasi veszelyben vagy.

A baratom egy izmos nagydarab fiu, sokakban talan azonnal felmerul, hogy agressziv, mert kopasz is raadasul:D de abszolut nem az, edz, ezzel meg a minimalis feszultseget is levezeti, ami napkozben eri.

Vajon o fog elobb megutni, vagy az a "ferfi" akit egesz nap szekalnak a munkahelyen, es a haveroktol is azt hallgatja, hogy hogy nezel ki, tok vekony vagy, mert azt hiszik ez vicces. Nem hinnem hogy a baratom akarna azzal bizonygatni a "ferfiassagat", hogy megut.

Bosszanto altalanositasba kezdtel bele, amitol en speciel a falra maszok, mert minden ferfi, akit a terembol ismerek, ugy banik a baratnojevel evek utan is, mintha istenno lenne.

Szoval szerintem ezert tamadtak igy neked.

2016. jan. 28. 23:04
 17/20 anonim ***** válasza:
egy vékony férfi is valszeg el tudja látni a nője baját. de egy kemény férfi ellen esélyük sincs. csakhogy sok nő titkon azért választ Dwayne Johnson típusú pasit Justin Bieber típusú pasi helyett (magáról a jóképűségről nem írtam semmit ez az itteniek agymenése) hogy az majd a sok idegen rossz embertől megvédi(mert ügye családon belüli erőszakot titkolni szokták,nem úgy mint a sokkal kisebb esélyű vadidegen bűnözők támadását) csakhát elszámítják magukat, és a fegyver visszafele sül el...
2016. jan. 28. 23:19
 18/20 Noblesse Oblige ***** válasza:

A párom akkor jár a legjobban, ha rám hagyja, a dolgot. Ha fel akarom venni a kesztyűt, az a saját hülyeségem és nekem kell lejátszanom a meccset. Mivel már került elő kés pont két kétajtós szekrénytől, amit pont az én vesémre fentek - mivel védelmemben vettem egy ártatlan lány - és végül a szerencsével határos módon én kerültem ki győztesen, azóta úgy vagyok vele, hogy ezt a szitut is elbírnám.

De mivel engem nagyon nem hatnak az alpári suttyók kakaskodása, ezért kb, kiröhögném őket és mennénk tovább, mintha mi sem történt volna.

2016. jan. 28. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
18%

"amúgy érdemes visszaolvasgatni. 5-ös nem is írta hogy jó kinézetű csak azt hogy erős testalkatú. "

akkor most kapaszkodj meg jó kinézetű....húú várj akkor tudom mi lesz most rögtön hazamegyek és fel leszek rugdosva :D :D

jó tudod mit te nem vagy vitapartnert csak egy megkeseredett kis valami. Ahogy előttem írták igen a legtöbb erőszak családon belül van, de ennek semmi köze ahhoz ki hogy néz ki, meg hány kg-ot nyom. Ha valakinél elgurul a gyógyszer akkor elgurul, akár szép akár nem...ez az általánosítás meg amit itt nagyoban hadoválsz meg csak egy önigazolás a saját kis nyomorúságodra. Szóval lekattanhatnál már más hangúlyozom imseretéen emberek léetéről, és talán rendbetehetnéd a magadét. Mert ahogy előbb a prividre leírta leirom újra aki boldog normális letet élő ember az nem szorul rá hogy ismeretleneknek adjon életvezetési tanácsot csak mert tudja róla hogy a pasij 190 cm feletti mondjuk...és igen ez nem statisztika ez már pszichológia...:D

2016. jan. 29. 12:32
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

mert minden ferfi, akit a terembol ismerek, ugy banik a baratnojevel evek utan is, mintha istenno lenne.

igen látod ezen a hangsúly..ha boldog elégedett akkor lehet bármilyen nagydarab nemhogy nem lesz agresziv tenyerén is hordozhatja simán a barátnőjét..amúgy bocs de belőled előbb néznék kis pszichés elváltozást meg hogy rosszul bánsz a pároddal már ha van, mert süt belőled a frusztráltság. inkább legyen valakinek egy nagydarabb de nyugodt rendes pasija mint egy átlagos testalkatú de totál zavart elme. na ez a nem mindegy, de ahhoz már ész kéne hogy felfogd

2016. jan. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!