Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha pasitok fikázna, majd a cipője talpába kenné?
Ne játszuk már meg magunkat...
Hmm, de finom ez a puding. Megadtad a hangulatot hozzá, köszi Kérdező. :D
Cipő talpába? Az oké, hogy ugyanolyan dzsuvás marad a kezed, miután beletörölted a cipődbe a 'végterméket', de utána az utca retke is rajta lesz a kezeden. Na szép. :P
Felhúznám a bal szemöldököm, és kb. úgy néznék rá, mintha azt mondta volna: Látod ott azt a lila patkányt? Szerintem szexi!
Egyébként tényleg van, amit jobb zsebkendő nélkül intézni, de ha lehet, leplezze ahogy tudja, majd tüntesse el az eredményt egy zsepibe/szalvétába, és ha van rá lehetőség, mosson utána kezet.
Egyrészt emeri dolog, én is néha rajtakapom magam, hogy egy odaszáradt darabot le/kipiszkálok, de az tuti, hogy feltűnően nem kenném a cipőm talpára.
"Van az a fika,amit zsepivel nem lehet intézni."
életem 29 éve alatt még nem találkoztam ilyennel, valaki elmesélné milyen fikáról lenne szó? :DD
Sajnálom,hogy nem lehet veletek nyíltan beszélni az ilyen dolgokról.
Nem kell ezt szégyellni,van olyan is,hogy seggtörlés közben kiszakad a wc papír,és kakis lesz az kezed.És?Emberi dolog.
Van olyan, persze, de 1. erről nem tudom, hogy miért kéne beszélni, 2. az talán nem nyilvános, mármint a seggtörlés, és 3. merem remélni, hogy a szaros kezedet legalább megmosod, és nem a cipőd talpába törlöd.
Az a helyzet, hogy mindenki úgy túrja az orrát, ahogy akarja, de hogy egy ilyen fikás-cipőtalpas kézzel az én arcomat nem simogatná meg senki, az is biztos.
Viszont most már biztos vagyok benne, hogy trollkodsz. Nem baj, addig sem unatkoztunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!