Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vészhelyzet, mit tegyek?
Ha kapcsolatban van, semmit.
De mivel manapság mindenki tojik mások kapcsolatára: max. szerelmet vallhatsz neki, aztán majd ő dönt.
Én a helyedben ezer méteres távolságot tartanék tőle, úgy tennék, mintha nem is létezne. El fog múlni!!
Az egy dolog, ha valaki diszkrét, de az nem tisztességes, akiről a munkahelyén nem tudják, hogy foglalt, vagy pláne házas. Gondolom nem akarja rontani az ismerkedési esélyeit.
Ne járasd le magad a munkahelyeden egy ilyen alak miatt, mert később akár az is lehet a vége, hogy kénytelen vagy felmondani.
Mindegy, mi kezdődik el és hogyan, sokak szemében te lennél a b...ös kis ku..va, aki ráakaszkodott, és elszedte a másiktól.
Amúgy nővel vagy pasival van együtt? :D
Nővel van együtt, de keringtek róla pletykák... Temperamentumos, érzelmes, érzékeny, közvetlen férfi. Egyedi mozgáskultúrával..
Azt nem tagadom, hogy kujon, és hogy szexisten(nek látszik), de alapból diszkrét a magánéletével kapcsolatban, nagyon közel kell kerülni hozzá, hogy megemlítse a magán dolgait. Ha rányomulok, nagy eséllyel közölte volna azért mi a helyzet, vagy finoman elutasít,bár bizos nem lehetek benne. Szerencsére még az előtt tudomásomra jutott a dolog, hogy hülyét csináltam volna magamból.
Tudom, hogy a legjobb javaslat a hátraarc és futás amíg ki nem fogyok a szuszból... De hiába a józan ész, már belezúgtam. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatát, de elfelejteni sem tudom.
Arra gondoltam, megpróbálhatnám a barátságot vele... De... Nem is tudom.
Nem gerjedek a migránsokra, többségében a török pasik sem jönnek be (minimális kivétellel). Ő mégis tetszik, pedig ránézésre összetéveszthetetlenül török, enyhén egzotikus vonásokkal. Talán az fogott meg benne, hogy európai pasik közül is a sötét hajú, világos szemű, markáns vonásúak jönnek be, ő ennek a török "verziója", hogy úgy mondjam.
Hogy a nemi betegségektől félek-e? Persze, de azt magyar pasitól is kaphatok.
Nekem elég sok török diákom van, - hát más világ, nagyon.
Szóval, ha maradnátok szimpla dugásnál - ő biztosan annál marad (és ezzel te jól jársz), akkor hát, ahogy gondolod.
De azt írod, belezúgtál, az meg sok bajhoz fog még vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!