Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha férfi, létemre mindig tiszta vagyok?
Figyelt kérdés
Mindenhova tisztán megyek még a boltba is. Mindig jó illatom van. Még itthon is tisztán öltözködöm. Ritka az ha rossz illatom van. Ez általában akkor fordul elő, ha a barátnőmmel futunk. Minden nap más ruhában vagyok. Soha nem abban, mint az előző nap. Egy héten egyszer szoktam, borotválkozni, de van olyan hogy 2 hétig nem borotválkozom. Olyan is van hogy egy nap 2x is át öltözöm. Múltkor kicsit büdös voltam, munkából jöttem. Nem tudtam meg fürödni, mert a bojlert szereltük faterral. És úgy mentem át a barátnőmhöz. Elégé gáznak tartottam, már saját magamon éreztem hogy büdös vagyok. Nyáron van hogy 3x is meg fürdök egy nap. Jól esik, másrészt pedig könnyen izzadok, ezért is szoktam többször fürödni. Ha elmegyek mondjuk, a haveromhoz oda is tisztán öltözködöm, jó illattal megyek.2016. jan. 27. 09:22
11/11 A kérdező kommentje:
10. Azért ez nem így van. Én könnyen izzadó típus vagyok. Most már azért, annyira nem vészes mint régebben. Fürdés után hiába, fújom/ dezodorozom magam. Ha dolgozok utána, akkor is elégé meg izzadok, és ha én érzem, akkor más is érzi. Most ki próbáltam egy új dezodort, mielőtt meg vettem nem is figyeltem az illatát. Elég fura illata van. Ha pedig meg izzadok na akkor az már durva!
2016. jan. 28. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!