Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (lent)
Minden 2.nap szoktunk találkozni este a barátommal(ott is alszom általában,de itt most a szó szoros értelmében vett találkozásról van szó,nem az alvásról) kevesebb mint 2 órára,de tegnap lemondta egy haverja miatt,ma meg azt akarta hogy menjek félórával később,mert filmet néz egy másik haverjával,így hát itthon maradtam inkább,mert kicsit ideges is lettem.
Persze ha ez havonta egyszer előfordulna még megérteném,de minden héten minimum egyszer ez van,néha kétszer-háromszor is.
Ezmiatt már a szakítás is megfordult a fejemben.
Nem tudom,lehet ez így csak hisztinek vagy túlzásnak hangzik,de engem eléggé idegesít néha.
Lehet hogy unatkozik melletted,azért volt a barátjával inkább.Probàljátok szinesíteni kicsit az eggyüttlétet!De lehet mèg màs probléma is.
27/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!