Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a pasiknak a műköröm?
Csak akkor, ha nem kell hozzáérni a gazdájához!
És ő sem érhet hozzám.
És persze dolgoznia sem kell.
Egy szépn megválasztott köröm szerintem tetszik nekik, hiszen igényességre vall és nőies. A páromnak tetszik.
Petranova
Sziasztok.
Nekem sem jön be a műköröm. Az nagyon fontos, hogy legyen egy lánynak ápolt, szép körme, de inkább szintelen lakkal kezelt, természetességet sugárzó,.
Sziasztok!
Műkörmös vagyok és többségben azt tapasztaltam hogy a férfiak egészen más az elképzelésük a műkörömről amilyen az valójában. Amikor a párjuk körmöt csináltat lassan megszokják vele együtt, hogy nem is olyan brutális és tök szép szolid kis körmöket is lehet csinálni ami természetesnek hat és ez már megtetszik nekik. Tévhit hogy műkörömmel nem lehet csinálni semmit. ma már teljesen más technikák vannak mint a régi 2 méteres ragasztott körmök. Ezeket már a saját körömre épitik fel, kezd elavulni a tipes ragasztott technika is, és igy természetesnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!