Mért hiszik azt a nők, hogy a műköröm szép, és tetszik a pasiknak?
csaj vagyok.
Nincs műkörmöm (nem is akarok,mert szép hosszú körmöket örököltem), de rendszeresen ki szoktam festeni, hol élénkre, hol csak színtelen fényessel. Hol rövid,hol hosszabb. Mostanában kicsit megcsinálom franciásra --> fehér vég,rá szintelen, és valamelyik ujjamra szolid minta. ennyi. És igen is szokott tetszeni a pasimnak. Szóval a sima köröm is lehet tetszetős.
Azért mert szép, és magasról teszek rá, hogy tetszik e bárkinek is. Nekem igen, a keresetemből meg futja. Akkor ?
Fáj talán neked? Szólj és adok aszpirint.
És még egy picinyke gondolat : miért gondolják a pasik , hogy mi mindent de mindent azért teszünk, hogy nekik tetszünk? Csak viccelsz ugye?
Nem tudom, de már nem is próbálom megérteni :D
Csaj vagyok, de nincs műkörmöm és nem is akarok. Azt se bírom, ha hosszúak a körmeim. Nagy körmökkel nem lehet semmit csinálni, az őrületbe kergetnek, hogy nem tudok normálisan létezni, mert mindig oda kell figyelni rájuk...
Én ezért is vágom mindig rövidre, nem is lakkozom, engem nem érdekel. Nem csúnya, sőt nekem így tetszik. És nincs vele gond ;)
A műköröm nekem nagyon nem jön be és a barátaimnak, haverjaimnak sem. Van aki elviseli, vagy nincs róla különösebb véleménye. De a legtöbb ismerősömnek abszolút nem kell a hosszú köröm, nem tetszik nekik.
Egyébként szerintem ez úgy kezdődött, hogy a nők egymás közt eldöntötték, hogy a műköröm szép és akkor most mindegyik bele van bolondulva... Valaki elhintette, hogy szexi is és nőies és a pasiknak bejön és ezt is sokan elhiszik...
Egyébként tényleg sok nőt nem érdekel, hogy mi tetszik a pasiknak, önmagukért csinálják, ha nekik tetszik csináltatnak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!