Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képes lenne erre, szeret engem egyáltalán?
Sziasztok!
Augusztusban lesz(?) az esküvőm. A vőlegényem azonban tegnap előrukkolt valamivel, amivel (most) úgy érzem romba döntött mindent. Párkapcsolatokról beszélgettünk, és ő közölte, hogy nála beleférne egy harmadik. Megkérdeztem, ha egy nő lenne az, hogy képzelné az egészet. Azt mondta éppen úgy csinálna mindent, mintha velem lenne. Ez persze nem minden! Szerinte bevehetnénk mondjuk kéthavonta egy párt, és ha a nő elfárad, jöhetek én, és fordítva. Persze erre nincs igénye, de ha én!!!kérném, simán belemenne.
Lehet hogy én vagyok túl érzelemorientált, de úgy gondolom, ha szeretünk valakit, "nem osztjuk meg másokkal". Az iránta érzett tisztelet és bizalom teljesen megszűnt.
Mit gondoltok erről? Túlreagálom? Igazam van? Ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm!
A nyitott kapcsolatokkal, nyitott házassággal nincs baj, amíg mindkét fél akarja, elfogadja ezt, és azután is ugyanúgy tud nézni a párjára, miután mással érintkezett intim módon.
Az alap monogám kapcsolat szintén természetes, és egy szuper dolog. Azzal van a baj, mikor az egyik fél képtelen elviselni, ha a párja mással van, neki viszont hajlama van erre... Ebből szokott a megcsalás lenni, persze abból is ha egy monogám kapcsolat zátonyra fut... vagy akár egy nyitott kapccsolatban is történhet megcsalás, bármilyen furcsán hangzik. Szóval tulajdonképpen az volna a lényegi mondandóm, hogy te sem reagálod túl, viszont vele sincs ezért feltétlenül baj.. De ha ebből a szempontból (vagy akár másmilyenből, de most ez a kérdés) különbözik a véleményetek, az érékrendetek, nézetetek akkor nagyon vékony jégre merészkedtek, ha folytatjátok a kapcsolatotokat.
Bocsi, de a nyitott házasság/kapcsolat általában nem arról szól, hogy egyszer EGYÜTT kipróbálják többesben, hanem arról, hogy bármelyik fél létesíthet szexkapcsolatot másokkal.
Akik szerint a kérdező történetéből automatikusan következik, hogy a férfi a házasság során meg fogja csalni, azok ismerik őket? Csak kérdem... Mert én személy szerint semmit nem tudok róluk a leírtakon kívül, ennyiből meg nem lehet leszűrni, hogy 3 év múlva megcsalja-e a titkárnő Gizikével. (Olyan pasik is megcsalják a feleségüket, akik nem próbálnák ki hármasban, ezek nem garanciák egyik irányban sem semmire.)
Kommunikációt kéne felírni, receptre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!