Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha képes lenne erre, szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha képes lenne erre, szeret engem egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Augusztusban lesz(?) az esküvőm. A vőlegényem azonban tegnap előrukkolt valamivel, amivel (most) úgy érzem romba döntött mindent. Párkapcsolatokról beszélgettünk, és ő közölte, hogy nála beleférne egy harmadik. Megkérdeztem, ha egy nő lenne az, hogy képzelné az egészet. Azt mondta éppen úgy csinálna mindent, mintha velem lenne. Ez persze nem minden! Szerinte bevehetnénk mondjuk kéthavonta egy párt, és ha a nő elfárad, jöhetek én, és fordítva. Persze erre nincs igénye, de ha én!!!kérném, simán belemenne.

Lehet hogy én vagyok túl érzelemorientált, de úgy gondolom, ha szeretünk valakit, "nem osztjuk meg másokkal". Az iránta érzett tisztelet és bizalom teljesen megszűnt.

Mit gondoltok erről? Túlreagálom? Igazam van? Ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm!

2016. jan. 26. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyon komoly figyelmeztető jel arra, hogy gondold meg azt a házasságot. Most még azzal terel, hogy ha te kérnéd, belemenne, később arra hivatkozva akarna mást bevonni, hogy te "elfáradtál", és ha nem mennél bele, simán, lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalna. Sajnálom, de legalább kiderült.
2016. jan. 26. 16:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából leírtad a gondolataimat. :'(
2016. jan. 26. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

manapság ebben a hihetetlen nagy liberalizmusban divat lett a párok körében, hogy végig nézik ahogy a feleségüket egy másik férfi pakolja, esetleg közben kiverik rá, vagy a feleség nézi ahogy a férje mártogatja a bránerját a másik nőben.

van akinek ez belefér, nálam nem fér bele.

én még ragaszkodom a kis konzervatív monogám párkapcsolatomhoz, ahol egymáshoz vonzódunk nem pedig idegenekhez.

de mondom, engem nem zavar ha vannak ilyen szexuálisan aberrált emberek akik erre izgulnak, csak ne próbálják ezt a másikra ráerőltetni.

ugyanis leginkább az ilyen aberrált emberkék mondják azt, hogy ez tök természetes, és hogy a kapcsolatok azért mennek tönkre mert egymást csalják a párok.

szerintük ha már megvan a hajlam a megcsalásra, akkor inkább dugjanak hárman négyen öten egy kupacban egymás szeme láttára, mert így biztos nem csalják meg majd egymást.

okééé.

szóval nálam nem fér bele, ha a csajom pedzegetné hogy neki erre igénye lenne akkor könnyes búcsúval elválnának útjaink.

29F

2016. jan. 26. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Szerelemben nincs osztozkodás, pedig én férfi vagyok. Szerintem bontsd fel az eljegyezést.
2016. jan. 26. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ja és az esküvőt a helyedben egy darabig jegelném, még azt nem érzed hogy a barátod őszintén elmondja neked a szexuális igényeit, ugyanis nagy valószínűséggel később a beteljesítetlenen vágyait valahol ki kell majd élnie, ha te nem vagy benne.
2016. jan. 26. 16:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. Jó tudni hogy vannak olyan férfiak, akik a klasszikus felállás hívei! Na meg persze azt, hogy nem én reagálom túl a helyzetet...
2016. jan. 26. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem reagálod túl, mert ez mindenkinek elég alap elképzelése a párkapcsolatokról, hogy mi fér bele és mi nem. Nektek más az értékrendetek, ami előfordul.

Viszont az baj, hogy ez idáig nem került szóba. Ezek olyan alapkérdések, amiket - nyilván nem az első randin - de idejekorán tisztázni kell.

Elszúrtátok mindketten, most le kéne ülni beszélgetni, hogy mit tudtok kezdeni ezzel. Az, hogy "neki beleférne" még nem jelenti azt, hogy "muszáj" is. Ha mindketten léptek kicsit a másik felé, akkor még itt is találhattok kompromisszumot, már ami a gyakorlatot illeti. (Akár szerepjátékkal - te magad leszel a "másik jő", akár filmekkel, bármivel, vagy ha neki ez nem olyan fontos, akkor lemond róla, és ennyi.)

Az érzelmi része már más tészta, az nyilván nehezebb. Arra nincs jó recept. Ha szereted, akkor nyilván a sokk elmúltával is szeretni fogod, de ha komolyan megingott a bizalmad és változtak az érzelmeid, az szerintem azt mutatja, hogy az egész eljegyzősdi korai volt, mert nem alapoztátok meg eléggé közösen.

2016. jan. 26. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Ez kb.olyan,mint az egyik volt pasim kijelentése. Ő azt mondta,alapvetően monogám,amibe belefér,hogy időnként mást is megkefél...

2016. jan. 26. 17:04
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es, köszönöm!!! Igazad van, nem muszáj

Mondta hogy nincs ilyen igénye, de bevállalná ha én kérném, mert nincs benne semmi rossz. Szeretem, de hatalmasat csalódtam. Egyébként beszéltünk róla a kapcsolat első pár hónapjában, de akkor azt mondta szóba sem jöhet. Rákérdeztem tegnap, hogy mi változott. Azt mondta akkor is így gondolta, csak nem akart elijeszteni. :/

2016. jan. 26. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor hazudott...
2016. jan. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!