Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mertek elhíni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mertek elhíni egy lányt randizni?

Figyelt kérdés

Gondolom akkor teszitek, ha tetszik az illető.Hogyan jelzitek neki hogy tetszik és milyen jelekre vártok mielőtt léptek?

L18

2010. márc. 28. 15:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Hopsz a kérdésből a V kimaradt. XD
2010. márc. 28. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálam általában működik, ha néznek, mindig köszönnek nekem( egy nap többször is akárhol ha összefutunk köszön egy sziát)

mosolyog rám, ha többen vagyunk akkor csak nekem köszön és mondja mellé a nevem szia xy-on!, csapkodja a haját, igazgatja a ruháját a jelenlétemben, hangoskodik vagy bármi egyéb módon eléri, hogy ráfigyeljek, hogy észrevegyem őt a többiek között, ja és a nézés különösen fontos!!! ha mindig néz-természetesen finoman, de észrevehetően- akkor tuti rólam ábrándozik a kisasszony.

Na ilyen esetben lépek.

2010. márc. 28. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
xy-on????
2010. márc. 28. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

15:38-as vagyok!

:D:D jó poén volt gratulálok.:D

2010. márc. 28. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, akkor hívok ha tetszik a csaj... :) Ha tudom hogy bejövök neki(sokat van a közelemben, sokat beszélgetünk, szemezünk, flörtölünk, dumálunk) és a pofáraesés veszélye minimális, nem habozok. :D 16F
2010. márc. 28. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én simán elhíVok egy lányt(ha már nagy V maradt le:))
2010. márc. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!