Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam?
Ha a barátnőm megkér, hogy hozzak egy pohár vizet, viszek neki. De ha parancsolva mondja, akkor azért sem viszek. Soha nem lennék képes mosni, takarítani én úgy gondolom hogy ez egy nő dolga. Nem érezném magamat többet férfinek, a párkapcsolatunkba. De ha valami elromlik, meg csinálom ami egy férfi dolga. Akkor meg szerelem, ez egy férfi dolga. Ha nem tudnám meg csinálni, szégyellném is magamat.
Mindent amibe csak belekezdek, szeretem befejezni. Ha esetleg béna vagyok valamibe, gondolok itt pl: Tánc. Akkor törekszem arra, hogy jobb legyek a legjobb. Úgy vagyok vele, hogy nincs lehetetlen, nincs olyan hogy úgysem sikerül. Ha 100x megyek neki, próbálom meg nincs olyan hogy ne sikerülne. Videó játékban is ilyen vagyok. (Nagy kocka vagyok mellesleg.) De ha van olyan pálya amin, nem tudok átjutni akkor addig csinálom még nem sikerül. Volt arra is példa, hogy egész reggelig nyomtam, addig nem nyugodtam még nem sikerült. Addig abba sem hagytam. Életembe egy valami, amit abba hagytam. Még pedig a testépítés, inkább-rá döbbentem arra hogy nem nekem való ez a sport. Nem csinálom már olyan nagy beleéléssel, inkább csak néha ha felszedek pár kg-ot. Szeretek sportolni, ilyen pl.: A focizás. Nem baj ha esetleg, veszítek benne. De olyan nincs hogy utoljára, ne lőnék be egy gólt. (Ilyenkor mindent meg teszek, azért az egy gólért.) Futásnál is így vagyok. Igyekszem minden futásnál, jobb lenni mint voltam. Nem érdekel ha fáj, és már nem bírom. Próbálok nem a fájdalomra, koncentrálni csak előre nézek és csinálom. Itt leginkább kisebb célokat tűzik ki magamnak. Példának.: Ma futok csak a kanyarig, ha elértem odáig, akkor pedig tóig. Ha azt is elértem, akkor csinálom tovább nem hagyom abba. Folyamatosan ösztönzőm magamat, hogy na még egy kicsit, gyerünk már nem sok kell. Ha elértem a kívánt célt, még akkor is nyomom tovább.
Nőknél is így vagyok. Ha nekem kell valaki, meg szerzem magamnak. Nem érdekel, hogy mennyi időt vesz igénybe.
Ritka az a ember akitől, segítséget kérek. Általában ez csak 1-2 személy lenne. A bátyámtól szoktam első sorban segítséget kérni. De itt nem anyagi segítségről lenne szó.
Mindenkinek akivel csak ismerkedem, meg adom a bizalmat. De ha egyszer eljátssza többet, nem vagyok képes meg bízni benne.
Soha senkinek nem engedem, meg hogy elnyomjon engem. Ha esetleg meg is tőrnék meg ijednék valakitől, a barátnőmet senkinek nem engedném hogy bántsa. Gondolok itt lelki és testi bántalmazásra. Engem az sem érdekel, ha jogosan bántaná. De ha látom hogy sír, és valaki bántotta. Na arra nagyon tudok ugrani, először csak szépen szólnék. De ha ebből nem értene, na akkor megverném. Gáznak is tartanám, ha nem tudnám megvédeni, a páromat.
Szóval számomra nincs olyan, amit ne szerezném meg magamnak. Küzdök érte keményen, számomra nincs olyan hogy akadály csak kihívás. Mindenhez pozitívan állok, nincs szükségem mások motivációira.
Soha nem voltam érzelmileg labilis személyiség. Nem idegeskedek semmin sem. Életembe talán egyszer kétszer, fordult elő, hogy bárcsak meg hallnék gondolat. De ez csak pár pillanatra volt. Sokat mosolygok szinte, mindig.
Nem attól nem leszel férfi,ha felmosod az előszobát,vagy bedobod a mosást.
Nem tudom mennyi idős vagy,de fejben nagyon gyerek,nem vagy érett egy párkapcsolatra,legalábbis együtt élni egy nővel semmiképpen sem.
Nőd éppen elfoglalt a munkája,tanulása miatt,vagy éppen beteg,vagy akármi,és akkor áll a kosz a lakásban,meg a mosatlan,meg a szennyes,mert egy sarokban duzzogsz,hogy elveszítenéd a férfiasságod....ne aggódj,a korral bölcsebb leszel.
Bár vannak reménytelen esetek is.
Mi lenne,ha kivennéd a biliből a kezedet, és nem itt döngetnéd a melledet, micsoda akaratbajnok, erkölcscsősz faxa gyerek vagy.
Közben a gondolkodásod nagyjából egy 17 éves gyerek szintjén van.
Bizonygatod itt,ha valaki bántaná a nődet,megvédenéd.
Ez teljesen evidens.
Jól van,faxa kölyök vagy,értjük.
Te vagy az az ember,aki, ha úgy érzi igaza van,képes a sarokba duzzogni... akármennyi ideig.
Ne aggódj, ezt a sok baromságot a fejedben majd kinövöd, vagy nem.:D
No akkor nézzük sorban a részeket, amik nagyjából felhívták a figyelmem.
"Soha nem lennék képes mosni, takarítani én úgy gondolom hogy ez egy nő dolga." - Korlátolt, beszűkült, buta gondolkodásra vall, nekem már innentől nem vagy szimpatikus. Nem attól leszel férfi, hogy derrogál a takarítás.. Nem is ragozom tovább, nagyfokú éretlenségre vall, mint egyébként az egész írásmódod és stílusod is.
No de olvassuk tovább.
"Mindent amibe csak belekezdek, szeretem befejezni.Ha esetleg béna vagyok valamibe, gondolok itt pl: Tánc. Akkor törekszem arra, hogy jobb legyek a legjobb. Úgy vagyok vele, hogy nincs lehetetlen, nincs olyan hogy úgysem sikerül." - Ez jó tulajdonság is lehet, amennyiben nem feszülsz túlságosan rá mindenre és nem leszel teljesen kontrollmániás (kicsit ez süt a szövegedből, én pedig olyan távol tartom magam az uralkodó, elnyomó típusú pasiktól, amennyire csak lehet). Nem lehet mindenben a legjobbnak lenni, tudni kell nevetned saját magadon és veszíteni is. Ha ez megvan, akkor ez a rész teljesen rendben van.
"Nőknél is így vagyok. Ha nekem kell valaki, meg szerzem magamnak. Nem érdekel, hogy mennyi időt vesz igénybe." - Ez nagyon gázul hangzik, megszólalt a fejemben a vészcsengő egyből.. Tudod ha valaki nem akar tőled semmit akkor a helyes út békén hagyni, nem pedig ostromolni ki tudja meddig - ez egy idő után zaklatásnak minősül.
"Ritka az a ember akitől, segítséget kérek." - Ez rendben van, az ember oldja meg saját maga a problémáit.
"Mindenkinek akivel csak ismerkedem, meg adom a bizalmat. De ha egyszer eljátssza többet, nem vagyok képes meg bízni benne." - Szintén teljesen korrekt.
"Na arra nagyon tudok ugrani, először csak szépen szólnék. De ha ebből nem értene, na akkor megverném. Gáznak is tartanám, ha nem tudnám megvédeni, a páromat." - Újabb fekete pont, semmilyen esetben sem kellene verekedős, agresszív ember. Maximum olyan esetben elnézhető, ha a másik is fizikai fenyítést vet be.
A stílusod és a helyesírásod számomra, teljesen szubjektíven, marha idegesítő és taszító benyomást sem.
Összességében egy meglehetősen átlagos embernek tűnsz, vannak jó oldalaid (nem vagy labilis, mosolyogsz, küzdesz a céljaidért, nem üldögélsz a langyos sz-rban stb), vannak olyan tulajdonságaid, amiért nem kedvelnélek (erőszakosság, rámenősség, éretlenség). Semmiben sem vagy jobb vagy rosszabb a szomszéd Jóskánál, nem tűnsz ki az átlagból.
Ez egy teljesen szubjektív vélemény abból, amit leírtál és ahogy leírtad magadról.
#9 igazad van,túloztam.:D
Jó lesz az kb 14-15-nek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!